Ενημερωτική επίσκεψη της «Πρότασης Ζωής» στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-20, 19:00:50
Ενημερωτική επίσκεψη της «Πρότασης Ζωής» στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

Ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία του Νομού Πραγματοποιεί ο Προέδρος του Κέντρου Υγείας Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», κ. Ευθύμης Ζιγγιρίδης.

Με αφορμή λοιπόν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο κ. Ζιγγιρίδης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου επίσκεψη στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή, κ. Μανδράκη Παναγιώτη και με τον καθηγητή Χημείας, κ. Καραγιάννη Θεόδωρο προκειμένου να συζητήσουν τη συμμετοχή του σχολείου σε προγράμματα του Κέντρου Πρόληψης που αφορούν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο Διευθυντής του σχολείου και ο κος Καραγιάννης αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σε μία απαιτητική και δύσκολη εποχή. Ο Πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής», υποσχέθηκε ότι το Κέντρο Πρόληψης με τα πολύπειρα στελέχη του θα σταθεί δίπλα στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου, προκειμένου να συμβάλει και να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πάντα στο πλαίσιο του γνωστικού αντικειμένου του Κέντρου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=