ΤΟΠΙΚΑ

Μαλλιά κουβάρια για τις κλειδαριές…

μαλλιά-κουβάρια-για-τις-κλειδαριές-866323

Μαλλιά κουβάρια έγιναν προχθές Κυριακή το βράδυ ένα πρώην ζευγάρι και ο νυν σύντροφος της πρώην συζύγου. Η απόφαση της πρώην συζύγου να αλλάξει κλειδαριές στο σπίτι που είναι ιδιοκτησίας του πρώην άνδρα της, όμως διαμένει εκείνη με τη συγκατάθεσή του, άναψε φωτιές, με αποτέλεσμα χθες το πρώην ζευγάρι και ο σύντροφος της γυναίκας να οδηγηθούν στο αυτόφωρο για να δικαστούν.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε σπίτι στην καρδιά του Βόλου. Πληροφορίες αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύζυγος συνειδητοποίησε πως στο σπίτι που είχε αποδεχτεί να διαμένει η πρώην σύζυγό του, εκείνη άλλαξε κλειδαριές. Ενοχλημένος μετέβη στο σπίτι και επιχείρησε με τροχό να τις σπάσει. Ακολούθησε καβγάς με την πρώην σύζυγό του. Εκείνη τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε, άσκησε σωματική βία εναντίον της, τη χτύπησε και πως χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Χθες εμφανίστηκε στο δικαστήριο με επίδεσμο στο πόδι. Στον καβγά λίγο αργότερα φέρεται να ενεπλάκη και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην άνδρα της. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς ζητήθηκε να προσκομιστούν στη δικογραφία ιατρικές γνωματεύσεις από το νοσοκομείο, ώστε να συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία.

Σημειώνεται πως εκτός από τη μήνυση που υπέβαλε η πρώην σύζυγος, μήνυση έχει καταθέσει και ο πρώην σύζυγός της για ψευδή καταμήνυση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου