Εκθεση και πορεία κλασικών οχημάτων στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-19, 11:14:59
Εκθεση και πορεία κλασικών οχημάτων στον Βόλο

Ξεχωριστό γεγονός θα ζήσουν οι φίλοι της κλασσικής αυτοκίνησης στον Βόλο, το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, καθώς δεκάδες κλασσικά οχήματα συμμετέχουν σε μια πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο «Distinguished Gentleman’s Drive», τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση που γίνεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ιδιοκτήτες κλασικών και vintage αυτοκινήτων, κάνοντας την καρδιά της κλασσικής αυτοκίνησης να χτυπήσει δυνατά από τη Θεσσαλική πόλη.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της νέας Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων με την ονομασία «Φ.Ι.Ο.-Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» (Εδρα : Βόλος), που συστήνεται στο κοινό του Βόλου και πραγματοποιεί την πρώτη της δράση και του πολυβραβευμένου Δευτεροβάθμιου Οργανισμού «Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Ελλάδα, με τον παγκόσμιο θεσμό Distinguished Gentlemans Drive (Εδρα Αυστραλία), που για το Βόλο εκπροσωπείται από τον κ. Δημήτρη Κογκέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Φ.Ι.Ο. αποτελεί τη μετεξέλιξη της ιστορικής και σπουδαίας Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου –ΛΕ.Κ.Ο.Β., με όλα τα ιστορικά της στελέχη να συμμετέχουν στο νέο Φορέα.

O σκοπός της εκδήλωσης του ερχόμενου Σ/Κ 24-25/9/2022 είναι ιερός και αφορά την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού πάνω στους κινδύνους για τη ζωή, που προέρχονται από την καθυστερημένη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και σε θέματα ψυχικής υγείας των ανδρών.

Η συμμετοχή του κοινού στις διήμερες εκδηλώσεις θα είναι εντελώς δωρεάν. Για συμμετοχές πληρωμάτων στις εκδηλώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Κ. Καρακατσάνη τηλ.6944887441.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=