ΤΟΠΙΚΑ

Πράσινη Αριστερά: «Η συνεργασία «ΜΑΖΙ» και έχει και μπορεί να δώσει λύσεις»

πράσινη-αριστερά-η-συνεργασία-μαζι-866668

Στην ανάγκη συνεργασιών που θα απαντούν στα σημερινά προβλήματα των πολιτών και θα δίνουν ένα νέο περιεχόμενο στην κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, το περιβάλλον, αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποι της συνεργασίας «ΜΑΖΙ», που αποτελείται από τα κόμματα της Πράσινης Αριστεράς, της Σοσιαλιστικής Προοπτικής και της Ενωσης Δημοκρατικού Κέντρου (Ε.ΔΗ.Κ), στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στη ΔΕΘ.

Οπως ενημερώνει με δελτίο τύπου η επιτροπή της Πράσινης Αριστεράς στον Βόλο, με επικεφαλής τον Παντελή Μαστρογιάννη αμφότεροι οι ομιλητές στις τοποθετήσεις τους τόνισαν ότι το παλαιό πολιτικό σύστημα δεν έχει πια απαντήσεις και γι’ αυτό γυρνάει γύρω από τον εαυτό του με εσωτερικές αναδιατάξεις.

«Απέναντι στον στείρο δικομματισμό, βρίσκονται οι πολίτες. Τα πολιτικά επιχειρήματα που διαμορφώνονται στη βάση της δυναμικής των γκάλοπ, είναι σαθρά και αφορούν μόνο όσους έχουν επιλέξει την τυφλή υποστήριξη», επισήμαναν.

«Σήμερα, η χώρα ακροβατεί ανάμεσα σε μια αποτυχημένη, επικίνδυνη κυβέρνηση και μια αμήχανη και χωρίς όραμα και λύσεις αντιπολίτευση που αδυνατεί να προσφέρει όραμα και λύσεις. Η συνεργασία «ΜΑΖΙ» και έχει και μπορεί να δώσει λύσεις….», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θράσος Φωτεινός, εκ μέρους της Πράσινης Αριστεράς.

Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης εκ μέρους της Σοσιαλιστικής Προοπτικής κάλεσε τους πολίτες «να συμπορευτούμε στο πλαίσιο ενός μαζικού, κοινωνικού, πολιτικού κινήματος για

τη συνολική κοινωνική αλλαγή», ενώ ο Σταύρος Καράμπελας από την Ε.ΔΗ.Κ. ανέφερε ότι «η σύμπραξή μας στο πλαίσιο της εκλογικής πλατφόρμας «ΜΑΖΙ», με προοδευτικές δυνάμεις οι οποίες στρατεύονται με εντιμότητα στον αγώνα της πολιτικής ανιδιοτέλειας, ήταν –περισσότερο από ευχή- μια επιδίωξη, που δίνει διέξοδο σε εκείνες και εκείνους τους πολίτες που διεκδικούν το δικαίωμα να βάλουν στην κάλπη ψήφο θετική («υπέρ» και όχι «εναντίον»)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου