ΤΟΠΙΚΑ

Ισπανοί δημοσιογράφοι επισκέπτονται τη Μαγνησία

ισπανοί-δημοσιογράφοι-επισκέπτονται-874817

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Ισπανία, την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και επαγγελματίες της περιοχής, θα φιλοξενήσουν από τις 17 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2022, πολυμελές τηλεοπτικό συνεργείο της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής Zanskar Produccionnes SL.

Το οκταμελές τηλεοπτικό συνεργείο θα συνοδεύεται από εκπρόσωπο του γραφείου του Ε.Ο.Τ. Ισπανίας και θα βρίσκεται στο Πήλιο το διάστημα 17-20 Σεπτεμβρίου όπου και θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά εκτός από το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τις ποικίλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στη Μαγνησία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, σε σχετική δήλωσή της, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διοργάνωση του συγκεκριμένου επαγγελματικού ταξιδιού θα έχει πολλαπλά οφέλη καθώς θα συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου όσο και στην ανάδειξη και προβολή της τουριστικής φυσιογνωμίας της Μαγνησίας στο εξωτερικό, ενώ ευχαρίστησε παράλληλα την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Θεσσαλίας, τον Ιππικό Φυσιολατρικό Όμιλο Μηλεών και όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα του τουρισμού του νομού μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα συνδράμοντας στην κοινή προσπάθεια. Η κ. Δ. Κολυνδρίνη, επεσήμανε ότι η παρούσα Περιφερειακή Αρχή, στέκεται αρωγός σε κάθε δράση που συμβάλλει στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νομού Μαγνησίας, προς όφελος των πολιτών».

Η εταιρεία παραγωγής Zanskar Produccionnes SL ανήκει σε Ισπανικό όμιλο επικοινωνίας και λειτουργεί τα τηλεοπτικά κανάλια Telecinco, Cuatro, Factoria de Ficcion, Boing, Divinity, Energy, Be Mad, Telecinco HD και Cuatro HD. Ειδικεύεται στις παραγωγές ταξιδιωτικών εκπομπών και εκπομπών περιπέτειας προγραμματίζει να επισκεφθεί την περιοχή του Πηλίου και των Μετεώρων για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής τουριστικής εκπομπής «Planeta Calleja».

Η εκπομπή «Planeta Calleja», μία πολύ δημοφιλής εκπομπή που παρουσιάζεται ανελλιπώς τα τελευταία 8 χρόνια στην ισπανική τηλεόραση, φιλοξενεί κάθε φορά, σε σημεία ιδιαίτερου φυσικού κάλους, έναν διάσημο καλεσμένο. Αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί στο Πήλιο ο σεφ Jordi Mas, ιδιαίτερα γνωστός στην Ισπανία και ένας από τους 12 σεφ με τα περισσότερα αστέρια Michelin στον κόσμο. Η εκπομπή έχει διάρκεια 65 λεπτά περίπου και η πρώτη προβολή της γίνεται στο κανάλι 4 (cuatro) της ισπανικής τηλεόρασης, σε ώρες υψηλής τηλεθέασης, ενώ ο όμιλος Mediaset επαναπροβάλλει το επεισόδιο και σε άλλα κανάλια ιδιοκτησίας του καθώς και σε ψηφιακές πλατφόρμες που διαθέτει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου