ΤΟΠΙΚΑ

Μαλλιά κουβάρια για τη μάσκα σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου 

μαλλιά-κουβάρια-για-τη-μάσκα-σε-λεωφο-856238

Ζευγάρι ηλικιωμένων που επέβαινε στο λεωφορείο πιάστηκε στα χέρια με παρέα νεαρών και έγιναν μαλλιά κουβάρια

Ενα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του αστικού λεωφορείου της γραμμής Νο 4 που ξεκινάει από τον ΟΑΕΔ και καταλήγει στις Αηδονοφωλιές, κινητοποιώντας τις αρχές.

Ζευγάρι ηλικιωμένων που επέβαινε στο λεωφορείο πιάστηκε στα χέρια με παρέα νεαρών και έγιναν μαλλιά κουβάρια. Ο οδηγός του λεωφορείου μάλιστα αναγκάστηκε στην συμβολή των οδών Κωνσταντά με Καρτάλη, να ακινητοποιήσει το λεωφορείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς η κατάσταση είχε τεθεί εκτός ελέγχου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι που φορούσε μάσκα για την προστασία του κορονοϊού, έκανε παρατήρηση στην παρέα. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησε να ανάψει ο καυγάς. Κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν και ένας εκ των επιβατών που είχαν δεχθεί την «επίπληξη», φέρεται να χειροδίκησε κατά του ηλικιωμένου. Ακολούθησε χάος. Οι υπόλοιποι επιβάτες, ελάχιστοι στον αριθμό, έμειναν αποσβολωμένοι, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου σε κλάσματα δευτερολέπτου ακινητοποιούσε το όχημα στην άκρη του δρόμου και έσπευδε να τους χωρίσει.

Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία για το συμβάν. Ανδρες της ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν να κατέβουν από το λεωφορείο όλοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο. Το λεωφορείο συνέχισε το δρομολόγιο.

«Ο οδηγός έπραξε όπως επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ενημερώθηκα αμέσως για το συμβάν, για το οποίο επιλήφθηκαν οι αρχές», υπογράμμισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Νίκος Ευαγγελινός, σχολιάζοντας πως «αυτά δεν είναι ωραία πράγματα» και ότι «όλοι θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και εγκρατείς».

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι η αστυνομία κατέγραψε τα στοιχεία όλων των εμπλεκομένων στο επεισόδιο, με τις δύο πλευρές να επιφυλάσσονται για τη στάση που θα κρατήσουν.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου