ΤΟΠΙΚΑ

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ Στην τετράδα του Παγκόσμιου σιρκουί η Κουτρουμανίδου

μπιτσ-βολεϊ-στην-τετράδα-του-παγκόσμι-851206

Συγκλονιστικές ήταν η Βολιώτισσα Θάλεια Κουτρουμανίδου και η συμπαίκτρια της Μαρία Τσιαρτσάνη. Η ελληνική εθνική ομάδα του μπιτς βόλεϊ κάνοντας μεγάλο παιχνίδι κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Γερμανίδων Γκόλερ/Λούντβιγκ, νικώντας τις με 2-0 σετ (21-19, 21-19) και πλέον βρίσκεται στους ημιτελικούς του 11ου Οπεν παγκόσμιου σιρκουί που διεξάγεται στη Μασσαλία.
Εκεί θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τις Βραζιλιάνες Ρενάτα/Ταλίτα (Νο6), οι οποίες απέκλεισαν τις Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη στον 3ο γύρο του τουρνουά. Πάντως το ματς ξεκίνησε άσχημα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που βρίσκονταν πίσω στο σκορ σταθερά με μια διαφορά δυο πόντων. Ωστόσο η ανατροπή έγινε προς το τέλος του σετ, όταν με διαδοχικούς πόντους μετέτρεψαν το 14-12 σε 14-16 υπέρ τους. Αυτή τη διαφορά την διατήρησαν μέχρι το τέλος παίρνοντας το σετ με 21-19 και κάνοντας το 1-0.
Ιδιο το σκηνικό και στο δεύτερο σετ, με τις Γκόλερ/Λούντβιγκ να προηγούνται αρχικά με +4 (10-6) και εν συνεχεία με +6 (13-7). Τα πράγματα δεν άλλαξαν αμέσως. Παρόλα αυτά, για μια ακόμα φορά η ελληνική ομάδα ξύπνησε στο τέλος και με τρομερή αντεπίθεση μετέτρεψε το εις βάρος της 18-12 σε 19-19. Από κει και πέρα, Θάλεια / Μαρία είχαν βρει τα ψυχικά αποθέματα για να πάρουν το σετ με 21-19 και παράλληλα την πρόκριση στην τετράδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου