ΤΟΠΙΚΑ

Τζόκερ: Επεσε πεντάρι στον Βόλο

τζόκερ-επεσε-πεντάρι-στον-βόλο-859145

Πολλά εκατομμύρια στη Θεσσαλία και ειδικότερα στη Λάρισα μοίρασε η προχθεσινή κλήρωση του Τζόκερ που προκάλεσε φρενίτιδα σε όλη την Ελλάδα, καθώς το ποσό που κληρωνόταν πλησίαζε τα 12 εκατ. ευρώ!

Οι τυχεροί αριθμοί, που ανέδειξε η κληρωτίδα ήταν 8, 20, 24, 30, 40 και αριθμός Τζόκερ το 1, έκαναν από τη μία στιγμή στην άλλη «Κροίσο» τυχερό παίκτη που δοκίμασε την τύχη του στη Λάρισα.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του Δημήτρη Παλαμίδα επί της οδού Φαρσάλων, με τον ίδιο να δηλώνει προς το παρόν άγνοια για το ποιος είναι ο μεγάλος υπερτυχερός, ο οποίος παραμένει άφαντος. Το τυχερό δελτίο ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ.

Χθες στη γειτονική πόλη αλλά και στον Βόλο ο άφαντος πολυεκατομμυριούχος ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης σε όλα τα στέκια. Όλοι μακάριζαν τον άνθρωπο που από προχθές το βράδυ είναι πλουσιότερος κατά 12 σχεδόν εκατομμύρια ευρώ, έχοντας τη δυνατότητα πλέον να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του.

Μερίδιο… στα κέρδη που μοίρασε το Τζόκερ όμως έχει και ο Βόλος. Στο πρακτορείο της Βαρβάρας Ραγιά, στην οδό Κύπρου 47Α , έπεσε ένα πεντάρι. Ο τυχερός συμπλήρωσε ένα απλό δελτίο πέντε στηλών, αξίας 2,5 € θα βάλει στον λογαριασμό του 19.828 €.

Σημειώνεται πως στην προχθεσινή κλήρωση αναδείχτηκαν 13 πεντάρια με τους κατόχους τους, για ένα νούμερο, το 1 που ήταν το Τζόκερ, να χάνουν την ευκαιρία να γίνουν πάμπλουτοι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου