ΤΟΠΙΚΑ

Διακρατικό Συνέδριο ξεκινά σήμερα στο Βόλο

διακρατικό-συνέδριο-ξεκινά-σήμερα-στ-300349

της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργανώνουν το Διακρατικό Συνέδριο «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Οικονομική Κρίση» στο Βόλο στις 11 και 12 Μαΐου 2012.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να τονίσει τη σημασία και την αξία της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε μια οικονομική κρίση, φέρνοντας σε επαφή εμπειρογνώμονες και ειδικούς αναλυτές, αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Σκοπός όμως είναι και να συμβάλλει στο άνοιγμα των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών οριζόντων, δια της ανάπτυξης του προβληματισμού για τη χρήση της επαγγελματικής συμβουλευτικής στην αντιμετώπιση των δυσκολιών ένταξης και διατήρησης της εργασίας στις σημερινές συνθήκες, στην προώθηση της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης επιχειρηματικού πνεύματος και τέλος στην ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στο κτίριο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρ. Γαλλικό Ινστιτούτο, Γ. Καρτάλη (Γαλλίας) & Ροζού. Το κτήριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου – Ιωλκού & Γ. Καρτάλη (Γαλλίας) Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας – Ροζού & Γ. Καρτάλη (Γαλλίας). Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου:

http://www.careerguidance2012.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου