ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντές οι λαμπαδηδρόμοι του Βόλου

εθελοντές-οι-λαμπαδηδρόμοι-του-βόλου-300528

Οκτώ δημότες του Βόλου που δραστηριοποιούνται έντονα στο εθελοντικό κίνημα επέλεξε η Δημοτική Αρχή Βόλου να συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία «Λονδίνο 2012», θέλοντας με την απόφασή της αυτή να τιμήσει την προσφορά των εθελοντών στις τοπικές υποθέσεις και να τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν στο ίδιο πνεύμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης για τη διάδοση των υψηλών αξιών του εθελοντισμού και του αθλητισμού. />

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου συνάντηση των λαμπαδηδρόμων με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Π. Μαβίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Μαυρόπουλο, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε κλήρωση των διαδρομών που θα ακολουθήσει ο καθένας και ενημέρωση για τα ειδικότερα θέματα. Λαμπαδηδρόμοι είναι οι: Γαλογαύρος Γεώργιος, Γελαγώτης Ιγνάτιος, Ηλιόπουλος Βασίλης, Καρκαλιάς Χρήστος, Κονδράκη Ευδοξία, Λάκκας Σπύρος, Λελούδης Νεκτάριος, Μούτσιου Θεοδώρα.

Όπως είναι γνωστό η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την πόλη του Βόλου την ερχόμενη Τρίτη 15 Μαΐου και ο Δήμος Βόλου έχει προγραμματίσει Τελετή Υποδοχής, που θα πραγματοποιηθεί στις 4:30 το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου (πλατεία Τάσσου). Οι Βολιώτες θα έχουν την ευκαιρία για μία ακόμη φορά να υποδεχθούν στην πόλη τους το οικουμενικό σύμβολο της Ολυμπιακής ιδέας, της ευγενούς άμιλλας, της φιλίας, και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των λαών, ενώ οι μετέχοντες Λαμπαδηδρόμοι – που γίνονται πρέσβεις και φορείς αυτών των μεγάλων ιδεών – θα αποκτήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Το Ολυμπιακό Φως θα φτάσει στο Βόλο την Τρίτη 15 Μαΐου και θα παραληφθεί από τον πρώτο Λαμπαδηδρόμο στις 4.21 το απόγευμα. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι λαμπαδηδρόμοι που θα μεταφέρουν τη Φλόγα είναι: Σταδίου – Πολυμέρη – Δημητριάδος και στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Σόλωνος θα γίνει η παράδοση της Φλόγας από τον προτελευταίο, στον τελευταίο λαμπαδηδρόμο, ο οποίος στις 4.39 μ.μ. θα φτάσει στην πλατεία Τάσσου μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου και θα ανάψει το βωμό που θα έχει τοποθετηθεί σε ειδική εξέδρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου