ΤΟΠΙΚΑ

Ντοκιμαντέρ για την Αργώ από τον τηλεοπτικό σταθμό ΒΒC

ντοκιμαντέρ-για-την-αργώ-από-τον-τηλεο-300610

Από το Σύλλογο του πληρώματος της Αργούς «Αργοναύτες 2008» έγινε γνωστό ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ανάδειξη του εγχειρήματος του ταξιδιού του 2008 αλλά και την προοπτική αξιοποίησης της Αργούς ο Σύλλογος προτίθεται να δραστηριοποιηθεί έτσι ώστε να συμβάλει:

1. Στην άμεση αποπεράτωση των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του πλοίου που προγραμματίζονται σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου το επόμενο 15νθήμερο. Για το σκοπό αυτό χρειάζονται 2- 3 εθελοντές κωπηλάτες καθημερινά για μερικές ώρες, οι οποίοι μαζί με τον υπεύθυνο για θέματα συντήρησης Μουτσινά Δημήτρη (τηλ. 6983505546) θα βοηθήσουν ώστε το σκάφος να είναι και πάλι αξιόπλοο με τις καλύτερες προοπτικές πλεύσης.

2. Συγκέντρωση ικανού αριθμού πληρώματος ώστε να ξαναπλεύσει η Αργώ εντός και εκτός Παγασητικού, προκειμένου να υποστηριχθεί η πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου που αφορά στη συνεργασία με διεθνή τηλεοπτικό σταθμό (ΒΒC) με στόχο την κινηματογράφηση του πλοίου και την παραγωγή ντοκιμαντέρ ιστορικού περιεχομένου στο χρονικό διάστημα 8- 11 Ιουνίου. Η παγκόσμια προβολή του πλοίου – σύμβολο, είναι καθοριστικής σημασίας για τον τόπο μας ιδιαίτερα τούτες τις κρίσιμες ώρες. Για το σκοπό αυτό, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, προγραμματίζονται προπονητικές πλεύσεις στις 26 και 27 Μαΐου καθώς και στις 2 και 3 Ιουνίου 2012. Παρακαλούνται όσα μέλη προτίθενται να συμμετέχουν να ενημερώσουν τον πρόεδρο του Συλλόγου Κ. Κεχαΐδη και για την προθυμία και την ημερομηνία συμμετοχής στις προπονήσεις.

3. Πρόσκληση και εύρεση νέων μελών που να διακατέχονται από πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για τη Σύγχρονη Αργώ προκειμένου το πλήρωμα να ανανεωθεί αλλά και να διασφαλιστεί τόσο το μέλλον του Συλλόγου όσο και το μέλλον του ίδιου του πλοίου. Για το σκοπό αυτό καλό θα ήταν όσοι προσέλθουν στις προπονήσεις να συνοδεύονται από κάποιο υποψήφιο μέλος του πληρώματος και του συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου