ΤΟΠΙΚΑ

Προσπάθησε να δώσει ναρκωτικό σε φρουρούμενο

προσπάθησε-να-δώσει-ναρκωτικό-σε-φρου-300662

Τρεις ημέρες μετά τη σύλληψή τους –το βράδυ της περασμένης Κυριακής στον Αγιο Λαυρέντιο- για δεύτερη φορά συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι ένας 30χρονος και η 30χρονη φίλη του, κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απείθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Και οι δύο, μετά από επεισόδιο με μαχαίρι που είχαν προκαλέσει σε ταβέρνα του Αγίου Λαυρεντίου σε βάρος 35χρονου, είχαν συλληφθεί και είχαν νοσηλευθεί ελαφρά τραυματισμένοι για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η 30χρονη είχε λάβει εξιτήριο, αλλά ο συνομήλικος φίλος της συνέχιζε να νοσηλεύεται φρουρούμενος. Το μεσημέρι προχθές τον επισκέφθηκε στο θάλαμό του και αποπειράθηκε να του προμηθεύσει ένα δισκίο άγνωστης φαρμακευτικής σύνθεσης.

Η πράξη της έγινε αντιληπτή από τον φρουρό-αστυνομικό και κατά τη στιγμή της σύλληψης αντέδρασε και του επιτέθηκε με τα χέρια της μαζί με τον 30χρονο ημεδαπό, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Στην κατοχή της 30χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 50 ναρκωτικά δισκία. Και οι δύο θα οδηγηθούν εκ νέου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Ν. περί όπλων, της απειλής, της εξύβρισης, της απρόκλητης σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 30χρονος αφού αρχικά ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με 35χρονο ημεδαπό, με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε ανεπιτυχώς να τον τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τον εξύβρισε και τον απείλησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες με τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων. Στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού, ενεργώντας από κοινού με την 30χρονη εξύβρισαν και απείλησαν τον 35χρονο και προκάλεσαν φθορές στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου