ΤΟΠΙΚΑ

Μέτρα για το πρωτάθλημα πόλο από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

μέτρα-για-το-πρωτάθλημα-πόλο-από-την-ασ-872173

Ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης έχει καταρτίσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε Λάρισα και Βόλο από μεθαύριο Κυριακή 21 έως το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Προχθές Τετάρτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας μεταξύ αξιωματικών της Αστυνομίας και συναρμόδιων αρχών – φορέων.

Από την πλευρά της Αστυνομίας στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, οι τέσσερις διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, οι διευθυντές των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου, οι διοικητές των Τμημάτων Τροχαίας Λάρισας και Βόλου, των Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας και Μαγνησίας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, καθώς και προϊστάμενοι επιτελικών γραφείων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας o αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Βασίλειος Πινακάς, από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) ο γενικός διευθυντής Ιωάννης Γιαννουρής και ο διευθυντής Γεώργιος Χριστοφοράτος, από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (Ε.Α.Κ.Λ.) ο πρόεδρος Ιωάννης Κουρδής και από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) ο πρόεδρος Ευάγγελος Μόρας.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η ομαλή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ενώ δόθηκαν διακριτές οδηγίες – κατευθύνσεις προς τον σκοπό αυτόν.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει καταρτίσει ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης για διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα ισχύουν μέτρα τροχαίας, τάξης και ασφάλειας από τις καθ’ ύλην και κατ’ αρμοδιότητα αστυνομικές υπηρεσίες, με σαφή επιδίωξη την ασφαλή διαμονή των 1.000 περίπου αθλητών μαζί με τους συνοδούς τους, 38 ομάδων από 27 χώρες όλου του κόσμου, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

«Αναμφισβήτητα, το νεαρό της ηλικίας των αθλητών μιας τέτοιας διοργάνωσης, υψηλού κύρους και ανάδειξης της περιοχής μας, προσδίδει από μόνο του ιδιαίτερη βαρύτητα, στη βάση της οποίας όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες-φορείς θα προσαρμόσουν το έργο τους», σημειώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται παράλληλα κάθε επιτυχία σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες και συνοδούς όλων των ομάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου