ΤΟΠΙΚΑ

Σε κωματώδη κατάσταση 18χρονη Βολιώτισσα

σε-κωματώδη-κατάσταση-18χρονη-βολιώτισ-872495

Συναγερμός στους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Βόλου για 18χρονη, που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Η νεαρής ηλικίας κοπέλα, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προχθές το απόγευμα σε κρίσιμη για την υγεία της κατάσταση χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι.

Η νεαρή ασθενής συνοδευόταν από τη μητέρα της και την αδερφή της, που έχουν υποστεί σοκ και περνούν στιγμές απερίγραπτης αγωνίας. Η μητέρα ανέφερε στους γιατρούς πως η κοπέλα παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό και σε λίγες ώρες κατέρρευσε.

Οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου δίνουν αγώνα για να κρατήσουν στη ζωή τη 18χρονη και παράλληλα προσπαθούν να διερευνήσουν τα αίτια για τον κίνδυνο στον οποίο έχει περιέλθει η ασθενής.

Από προχθές η νεαρή έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων με τους γιατρούς να συνεχίζουν να αναζητούν τα πιθανά αίτια για την κατάστασή της, χωρίς όμως προς στιγμή να μπορούν να δώσουν ιατρική εξήγηση.

Η κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ όταν μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο από την οικογένειά της. Η καρδιά της δεν εξασφάλιζε επαρκή ροή αίματος και οξυγόνου. Οι γιατροί εκτιμούν ότι υπάρχει απειλητικός κίνδυνος για τη ζωή της και γι’ αυτό έχουν τη 18χρονη σε μηχανική υποστήριξη και πασχίζουν να τη βοηθήσουν.

Επισημαίνεται πως η ασθενής δεν νοσεί από κορονοϊό, ενώ δεν έχει ιστορικό που να δικαιολογεί τα επικίνδυνα για τη ζωή της συμπτώματα που παρουσίασε.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου