ΤΟΠΙΚΑ

Ασθενής με κορονοϊό αυτοκτόνησε

ασθενής-με-κορονοϊό-αυτοκτόνησε-873893

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή του 71χρονος σε παραθαλάσσια Δημοτική Ενότητα του Βόλου. Ο άτυχος άνδρας απαγχονίστηκε στην αυλή του σπιτιού του. Εντοπίστηκε νεκρός από τον γιο του που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Το θλιβερό περιστατικό έγινε γνωστό χθες το πρωί, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας θα μετέβαινε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου έχοντας νοσήσει από κορονοϊό.

Στο ΕΚΑΒ Βόλου ήχησε συναγερμός στις 08:00. Πλήρωμα ασθενοφόρου έσπευσε άμεσα για βοήθεια. Εντούτοις, οι διασώστες διαπίστωσαν πως ο 71χρονος ήταν ήδη νεκρός και μάλιστα από ώρες, καθώς η σορός ήταν σε ακαμψία.

Πιθανότατα βραδινές ώρες προχθές Τρίτη προς ξημερώματα χθες Τετάρτη ο άτυχος άνδρας έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του για το απονενοημένο διάβημα. Εφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο και στη συνέχεια έδεσε το σχοινί σε πέργκολα. Στη συνέχεια πήδηξε από παράθυρο και κρεμάστηκε στην αυλή.

Ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Νοσούσε όμως από κορονοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες είχε επικοινωνήσει προχθές με την οικογένειά του και είχε ενημερώσει πως χθες το πρωί θα πήγαινε στο Αχιλλοπούλειο. Ειχε κανονίσει να τον πάρει από το σπίτι ταξί.

Ο τραγικός θάνατος πάγωσε την τοπική κοινωνία, η οποία αδυνατεί να πιστέψει στον άδικο χαμό. Η οικογένεια του θανόντος έχει σοκαριστεί καθώς κανένας δεν υποψιαζόταν το παραμικρό. Ο θανών δεν είχε προϊδεάσει για την ενέργεια στην οποία θα προέβαινε. Δεν είχε δώσει καμία αφορμή στο παρελθόν για να υπάρχει ανησυχία.

Το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου που ειδοποιήθηκε άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος διέμενε μόνος στο σπίτι καθώς ήταν διαζευγμένος. Πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης παρήγγειλε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών θανάτου του άτυχου άνδρα, η οποία θα διενεργηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου