Με απόλυτη επιτυχία η 60η γιορτή κρασιού στην Αγχίαλο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-17, 19:49:11
Με απόλυτη επιτυχία η 60η γιορτή κρασιού στην Αγχίαλο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως και τις 15 Αυγούστου η 60η «Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου» μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας και παρά τα καιρικά φαινόμενα.

Η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου αποτελεί θεσμό πλέον για την περιοχή, με πανελλήνια εμβέλεια.

Η φετινή γιορτή κρασιού  συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Βόλου, τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», τον Αθλητικό σύλλογο Νέας Αγχιάλου «ΠΥΡΑΣΟΣ», τον  Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Νέας Αγχιάλου "Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ» και τον πολιτιστικό σύλλογο εν θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου «Η ΟΞΥΑ».

Η μεγάλη γιορτή διήρκησε τέσσερις ημέρες από την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 έως και τη  Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Καίτη Γαρμπή, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Γιώργος Πάγκαλος, Αίντα, Στέφανος Κάκκος και το συγκρότημα  ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ, που έδωσε τον καλύτερό τους εαυτό και ξεσηκώνοντας το κοινό που ενθουσιάστηκε με τις ερμηνείες τους!

Επίσης την αυλαία της φετινής Γιορτής Κρασιού άνοιξε την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, με την αναπαράσταση του εθίμου της «αραμπάτσας» από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος» και με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία όπου χόρεψαν οι χορευτές και οι χορεύτριες του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος».

Ο Δήμος Βόλου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και οι σύλλογοι, σας ευχαριστούν για τη συμμετοχή σας, την πολύ διασκέδαση και το γλέντι που τιμήσατε έτσι την συνεταιριστική ιστορία μιας περιοχής μας.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=