Εγκαινιάστηκε το νέο Πυροφυλάκιο στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-17, 19:41:37
Εγκαινιάστηκε το νέο Πυροφυλάκιο στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του νέου Πυροφυλακίου στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας από το τη Δημοτική Αρχή του Νοτίου Πηλίου.

Το Πυροφυλάκιο, που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο θα συμβάλλει στην πρόληψη πυρκαγιών κατά την θερινή αντιπυρική περίοδο, αλλά και κατά την χειμερινή περίοδο ως φυλάκιο πολιτικής προστασίας.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί κατά τους οποίους οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την ολοκλήρωση και παράδοση προς χρήση του Πυροφυλακίου. Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός είπε πως αποτελεί τιμή για τη Δημοτική Αρχή να παραδίδει ένα έργο που θα συμβάλλει στην πυρασφάλεια του Δήμου και σημείωσε πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι αρωγός στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ωστόσο, ο κ. Μιτζικός επισήμανε πως είναι ελάχιστο το κονδύλι που δίνεται στους Δήμους από την Πολιτεία για την Πολιτική Προστασία και την πυρασφάλεια, καίτοι η Δημοτική Αρχή έχει αναδείξει το ζήτημα τόσο στην ΚΕΔΕ όσο και προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Στην τελετή εγκαινίων μετείχαν- μεταξύ άλλων- ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Ε. Φαλάρας, ο Διοικητής της Π.Υ. Μαγνησίας Γ. Βλόντζος, ο Διοικητής της Π.Υ. Βόλου Ν. Ιερεμίας, ο Διοικητής της Π.Υ. ΒΙΠΕ Βόλου Κ. Τσίκας, ο Διοικητής Κλιμακίου Αργαλαστής Ι. Σακελλαρίου και ο Α’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας -Αστυνομικός Διευθυντής Γ. Ντιζές.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=