ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς τεστ πάλι η Μαγνησία αύριο

χωρίς-τεστ-πάλι-η-μαγνησία-αύριο-880975

Για ακόμη μία φορά σε μόλις λίγες ημέρες η Μαγνησία εξαιρείται από το πρόγραμμα των δωρεάν δειγματοληψιών για την ανίχνευση του κορονοϊού.

Μόλις το προηγούμενο Σάββατο δεν υπήρχε κανένα σημείο για δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό. Σήμερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, εξέδωσε το πρόγραμμα των αυριανών σημείων για την ανίχνευση του αντιγόνου SARS- Covid-19 χωρίς να περιλαμβάνει τη Μαγνησία σε αυτό.

Ενώ καθημερινώς διενεργούνται τεστ σε πάνω από δύο σημεία μέσα στην πόλη και στο νησί της Σκιάθου για αύριο δεν έχει προγραμματιστεί σχετική δειγματοληψία.

Σήμερα μάλιστα, εντοπίστηκαν από τις δειγματοληψίες 87 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Αναλυτικότερα, στο λιμάνι της Σκιάθου, σε συνολικό αριθμό 42 δειγμάτων καταγράφηκαν 19 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 8 άντρες και 11 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη. Στο ΚΑΠΗ του Αγ. Βασιλείου, σε συνολικό αριθμό 206 δειγμάτων καταγράφηκαν 50 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 23 άντρες και 27 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 54 έτη. Τέλος, στο Μεταξουργείο από τα 89 τεστ που διενεργήθηκαν καταγράφηκαν 18 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 8 άντρες και 10 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 54 έτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου