Απέραντο πάρκινγκ η οδός Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-12, 09:34:27
Μπροστά από το κτίριο Αδαμόπουλου ο χώρος είχε καταλειφθεί από αυτοκίνητα/ Ούτε πεζοδρόμιο ελεύθερο για την κίνηση των πεζών
Απέραντο πάρκινγκ η οδός Ρήγα Φεραίου

Επιχείρηση- «σκούπα» από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου, στην οδό Ρήγα Φεραίου. Το τμήμα της οδού, από την Ιωλκού έως τη Γλάδστωνος, που είναι διαμορφωμένο σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, με γραμμικά πάρκα και ποδηλατόδρομο, λειτουργεί ως… απέραντο πάρκινγκ οχημάτων.

Τα πεζοδρόμια είναι σχεδόν μόνιμα κατειλημμένα από αυτοκίνητα, το ίδιο και τα παρτέρια και οι ποδηλατόδρομοι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος κίνησης πεζών ή ποδηλατών.

Η κατάσταση είναι χρόνια, ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πληθύνει οι καταγγελίες δημοτών στη Δημοτική Αστυνομία, από την οποία ζητούν λύση. Υπάλληλοι της υπηρεσίας έχουν πάει κατ’ επανάληψη και έχουν απευθύνει συστάσεις σε οδηγούς, πλην όμως η κατάσταση παραμένει η ίδια.

Προχθές, κλιμάκιο της υπηρεσίας βεβαίωσε μαζικά παραβάσεις στους οδηγούς που είχαν όχι απλώς σταθμευμένα τα οχήματά τους, αλλά μερικά φαίνεται ότι ήταν μόνιμα εκεί, προστατευμένα με κουκούλες.

Στην εξόρμηση της υπηρεσίας από το ύψος της Παλιάς Ηλεκτρικής, στην οδό Ροζού, έως και το κτίριο του Αδαμόπουλου, στην οδό Γλάδστωνος, δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωσαν συνολικά 46 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση.

Τα μαζικά πρόστιμα όμως, προκάλεσαν την αντίδραση των ιδιοκτητών των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων που υποστηρίζουν ότι τους είχαν δοθεί άδειες για να παρκάρουν όταν είχε γίνει η παρέμβαση στη Ρήγα Φεραίου.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες προς την υπηρεσίες, με ορισμένους να απειλούν ότι θα ζητήσουν εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να πάρουν τα στοιχεία των καταγγελλόντων και να υποβάλλουν σε βάρος τους μηνύσεις!

ΕΛ. ΧΑΝ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=