ΤΟΠΙΚΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

κρουαζιεροπλοιο-επιασε-στο-λιμανι-302698

Ολες οι φυλές της οικουμένης υπήρχαν στο κρουαζιερόπλοιο Grand Celebration που κατέπλευσε χθες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο λιμάνι του Βόλου προερχόμενο από τον Πειραιά.

Το Grand Celebration που έφτασε στο Βόλο μεταφέρει 797 επιβάτες και 520 άτομα προσωπικό. Από τους 797 επιβάτες οι 731 είναι Ισπανοί, οι 14 Αργεντίνοι, οι δώδεκα Βραζιλιάνοι, ένας Άγγλος, 14 Χιλιανοί, τρεις Γάλλοι, ένας Ιρλανδός, πέντε Ιταλοί, ένας Μεξικάνος, έξι Πορτογάλοι, ένας Ρώσος, ένας Σουηδός, ένας Γερμανός, ένας Βούλγαρος, τέσσερις Έλληνες και ένας από τη Σρι Λάνκα…

Εξι λεωφορεία μετέφεραν ένα τμήμα από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου στα Μετέωρα, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες προτίμησαν να παραμείνουν στο Βόλο και στις κοντινές στην πόλη περιοχές. Το Grand Celebration παρέμεινε στο Βόλο μέχρι τις 10 το βράδυ, οπότε και αναχώρησε για το επόμενο λιμάνι, την Κωνσταντινούπολη.

Εξάλλου μικρή αύξηση σημείωσε ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που θα ελλιμενιστούν μέσα στο 2012 στο λιμάνι του Βόλου. Αρχικά ο αριθμός που είχε δοθεί στις αρχές του έτους από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου ήταν 21, ωστόσο χθες σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία τα κρουαζιερόπλοια που θα ελλιμενιστούν στο λιμάνι του Βόλου θα φτάσουν τα 24, με το στέλεχος του Οργανισμού Λιμένος κ. Παν. Φεύγα να εκφράζει το ενδεχόμενο όπως οι αφίξεις τελικά αγγίξουν τις 30, καθώς αναμένονται απαντήσεις από εταιρία που ενδιαφέρεται για τέσσερις συνολικά προσεγγίσεις πλοίων της μέσα στο 2012 στο Βόλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου