ΤΟΠΙΚΑ

Οι λογιστές πάνε διακοπές μέχρι 21 Αυγούστου

οι-λογιστές-πάνε-διακοπές-μέχρι-21-αυγού-884823

Το κλείσιμο όλων των γραφείων των λογιστών λόγω διακοπών αποφάσισε το Δ.Σ. του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια αδιάκοπης εργασίας και άγχους ο Σύλλογος προβαίνει σε κλείσιμο γραφείων από τις 13 έως και τις 21 Αυγούστου.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε διότι ο κλάδος του Λογιστή – Φοροτεχνικού τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από χίλια κύματα βάζοντας πλάτη σε όλη την γραφειοκρατία που προέκυψε λόγω της πανδημίας .

«Η ξεκούραση για κάποιες ημέρες του χρόνου ενώ θα έπρεπε να είναι κάτι αυτονόητο έχει γίνει ένα είδος πολυτελείας για τους λογιστές και γι’ αυτό ζητάμε την απαραίτητη κατανόηση από όλους σας» αναφέρει ο Σύλλογος των Φοροτεχνικών.

«Τα λογιστικά μας γραφεία κατά τις ημέρες των διακοπών από 13/8/2022 έως 21/8/2022:

  • Δεν θα εκτελούν καμία εργασία είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως (εξαιρέσεις μπορεί να υπάρξουν αλλά μόνο για κάτι εξαιρετικά επείγον και εφόσον είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί από τους συναδέλφους).

Καλούμε τους αγαπητούς πελάτες-συνεργάτες-επιχειρηματίες που συνεργαζόμαστε να επικοινωνήσουν με τα λογιστικά μας γραφεία πριν τις παραπάνω ημερομηνίες έτσι ώστε να προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν την συγκεκριμένη περίοδο και θα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Επίσης θα παρακαλούσαμε θερμά όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα που εξυπηρετούν μέλη του συλλόγου μας ή πελάτες τους (ΔΟΥ,ΕΦΚΑ,Δήμοι,Πολεοδομία,Επιμελητήρια,Περιφέρεια κτλ.) να δείξουν ιδιαίτερη κατανόηση σε τυχόν δυσκολίες διεκπεραίωσης των εργασιών τους που μπορεί να εμφανιστούν την εβδομάδα αυτή» καταλήγει η ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου