ΤΟΠΙΚΑ

Πυροβολούσε αδιακρίτως… στον αέρα

πυροβολούσε-αδιακρίτως-στον-αέρα-885927

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της Τρίτης για τους περίοικους γειτονιάς, στις Αλυκές Βόλου. Ενώ απολάμβαναν τον ύπνο τους, λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ανάστατοι, από τους πυροβολισμούς. Εντρομοι βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν έναν μεσήλικα να πυροβολεί αδιακρίτως στον αέρα.

Δεν ήξεραν τι ακριβώς έχει συμβεί. Τρομοκρατήθηκαν. Παρέμειναν ξάγρυπνοι μέχρι που έφτασε περιπολικό της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 61χρονο, ο οποίος ήταν ο δράστης του επεισοδίου που τάραξε την ησυχία της γειτονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μέχρι πρόσφατα διατηρούσε σχέση με μία γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι της δάνεισε 15.0ο0 ευρώ και δεν του τα επέστρεψε αφότου χώρισαν. Η πρώην σύντροφός του φέρεται να τον ενημέρωσε ότι θα μεταβεί με τον πρώην σύζυγο της στο σπίτι, διότι ήθελε να τη βοηθήσει στην μεταφορά επίπλων που ήταν δικά της.

Λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα και ενώ η αλλοδαπή με τον πρώην σύζυγό της μετέφεραν τα έπιπλα, ο 61χρονος φέρεται να εξοργίστηκε, πήρε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Εντρομη η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, διότι φοβήθηκε για τη ζωή τη δική της και του πρώην συζύγου της.

Ο 61χρονος ενώπιον των αστυνομικών είπε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και ζήτησε να μεταφερθεί στο Αχιλοπούλειο, όπως και έγινε, συνοδεία των ενστόλων.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων μετά τις εξετάσεις που έγιναν ενημέρωσαν ότι δεν διαπιστώθηκε καρδιολογικό πρόβλημα.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, για να σχηματιστεί δικογραφία.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου