Δημοπρατείται ανθοπωλείο στον «Κούκο»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-09, 13:02:44
Δημοπρατείται ανθοπωλείο στον «Κούκο»

Σε δημοπρασία πρόκειται να βγει κατάστημα στο Δημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος», το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ανθοπωλείο.

Την απόφαση για την εκμίσθωση του καταστήματος είχε λάβει το δημοτικό συμβούλιο και χθες, στη συνεδρίασή της, η οικονομική επιτροπή ενέκρινε τους όρους διεξαγωγής της δημοπρασίας.

Πρόκειται για κατάστημα 26,66τ.μ. στο δημοτικό κοιμητήριο, που μπορεί να λειτουργήσει ως ανθοπωλείο. Για την εκμίσθωσή του θα γίνει φανερή προφορική δημοπρασία, ενώπιον επιτροπής.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα χρόνια και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Ο μισθωτής δεν απαλλάσσεται της πληρωμής του μισθώματος εάν δεν έκανε χρήση αυτού χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου.

Το ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς ορίστηκε στις 2.640 ευρώ τον χρόνο ή 220 ευρώ μηνιαίως, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο με το ύψος του ετήσιου πληθωρισμού. Οπως αναφέρεται στους όρους της δημοπρασίας, το μίσθωμα θα καταβάλλεται τις πέντε πρώτες ημέρες κάθε μήνα, ενώ τον ενοικιαστή θα βαρύνουν όλες οι δαπάνες για νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, δημοτικά τέλη καθώς και δαπάνες συντήρησης.

Διαγραφή χρεών

Στην ίδια συνεδρίαση διαγράφτηκε ποσό 7.876,54 ευρώ που βάρυνε 269 δημότες, εξαιτίας λαθών ως προς τους φορολογούμενους ή λόγω λανθασμένων βεβαιώσεων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=