ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εφυγε από τη ζωή ο Σκοπελίτης Φάνης Ρούσσος

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-σκοπελίτης-φάνης-ρού-890444

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Φάνης Ρούσσος, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Υποστήριξης Χρόνιων Ασθενών «Φάρος Σκοπέλου».

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος χθες την τοπική κοινωνία του νησιού, αφού επρόκειτο για έναν άνθρωπο με μεγάλη κοινωνική προσφορά και έντονη παρουσία στα τοπικά πράγματα.

Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι της αδελφής του στην Αθήνα, δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα. Εδινε πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο του και παρά τον αγώνα που έδωσε δυστυχώς δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 83χρονος ήταν εργολάβος και είχε εργαστεί στο Λουτράκι και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Στη Σκόπελο επέστρεψε το ’92.

Στο νησί ήταν πολύ γνωστός από την κοινωνική δράση που ανέπτυσσε. Η πρόεδρος του Συλλόγου «Φάρος Σκοπέλου» Μάγδα Πατσή ανέφερε πως στήριζε αδιάκοπα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα ενέπνεε και αποτελούσε για εκείνα πρότυπο.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Θα προσπαθήσουμε να γίνει και για εμάς φάρος καθοδήγησης το πείσμα που διέκρινε την προσπάθειά του και το θάρρος. Θα τον θυμόμαστε και θα τον μνημονεύουμε πάντοτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κηδεία θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα στις 11:30 στο Περιστέρι.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου