ΤΟΠΙΚΑ

Απόγευμα τρόμου στις Πλάκες για τρία ανήλικα κορίτσια

απόγευμα-τρόμου-στις-πλάκες-για-τρία-α-890576

Συναγερμός από τη συλλογικότητα «Μαχητικές και Ελεύθερες Βόλου» για μεσήλικα άνδρα που φέρεται να παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια, μετά από αναφορά για συγκεκριμένο περιστατικό που σημειώθηκε προχθές το απόγευμα, στις Πλάκες, σκορπώντας τρόμο.

Οπως κοινοποιεί η ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις 20:00, στον δρόμο πάνω από τις Πλάκες, 50χρονος προσέγγισε τρεις ανήλικες, τους μίλησε και τις πήρε αγκαλιά, χωρίς να έχει τη συγκατάθεσή τους.

Παρά το γεγονός πως δεν είχε τη συναίνεσή τους, προσπάθησε μάλιστα να τις ακουμπήσει σε επίμαχα σημεία και όταν οι κοπέλες αποχώρησαν τρομαγμένες από το σημείο, εκείνος τις παρακολουθούσε πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

Οι «Μαχητικές και Ελεύθερες» Βόλου δίνουν και αναλυτική περιγραφή του 50χρονου, γνωστοποιώντας πως ο άνδρας αυτός είναι μεσαίου βάρους, με γκρι αραιά μαλλιά.

Ο θρασύς άνδρας, προκειμένου να πλησιάσει τις έφηβες που κινούνταν πεζές, τους ζήτησε να τις πάει βόλτα με το αυτοκίνητό του στον Βόλο, με τη δικαιολογία να μην πάνε μόνες τους, ενώ τελικά αποδείχτηκε πως ο μόνος κίνδυνος που διέτρεχαν οι ανήλικες ήταν εκείνος.

Οι κοπέλες αισθάνθηκαν άβολα και όπως ήταν φυσικό αρνήθηκαν να πάνε βόλτα μαζί του και έσπευσαν να απομακρυνθούν από το σημείο. Εντούτοις, ο 50χρονος τις πήρε από πίσω προκαλώντας τους τρόμο.

Η κοινωνική ομάδα προχώρησε στη δημοσιοποίηση του γεγονότος, σε μία προσπάθεια να προστατέψει άλλες νεαρές κοπέλες από ανάλογες επικίνδυνες συμπεριφορές.

Παράλληλα, προτρέπει τους αναγνώστες της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να προχωρούν αμέσως στην καταγγελία περιστατικών με ανάλογο περιεχόμενο στην Αστυνομία αλλά και να κοινοποιήσουν το εν λόγω περιστατικό, ηχώντας συναγερμό.

«Δημοσιοποιούμε το γεγονός σε περίπτωση που ο εν λόγω άντρας έχει ή θα προσεγγίσει και άλλα άτομα και συμβουλεύουμε να ενημερώνεται η αστυνομία (στο νούμερο 100) όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «Μαχητικές και Ελεύθερες Βόλου».

Η προτροπή για καταγγελία των ανάλογων περιστατικών επιβραβεύτηκε από τα μέλη της που έσπευσαν να δηλώσουν πως συμμερίζονται την προτροπή της. Τουλάχιστον εννέα χρήστες του διαδικτύου επαίνεσαν την σύστασή της και τη δημοσιοποίηση του εν λόγω περιστατικού που είχε σαν αποτέλεσμα ο επίλογος από ένα όμορφο απόγευμα για τρεις νέες να κλείσει με τρόμο.

Κ. Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου