ΤΟΠΙΚΑ

Καθημερινός αγώνας για την 55χρονη

καθημερινός-αγώνας-για-την-55χρονη-891122

Καθημερινά στο πλευρό της 55χρονης Βολιώτισσας, η οποία ζει το απόλυτο δράμα, θρηνώντας την απώλεια του παιδιού της αλλά και προσπαθώντας να επιβιώσει χωρίς κανένα στήριγμα από συγγενικό περιβάλλον, βρίσκεται η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, Σοφία Χάλαρη, καλύπτοντας ανάγκες της άτυχης γυναίκας μέχρι να ορθοποδήσει.

Το δράμα της έγινε γνωστό, μετά την απώλεια του γιου της, ο οποίος κηδεύτηκε με χρήματα που συγκέντρωσε η ίδια από γείτονες αλλά και με κάλυψη των τελών ταφής από τον Δήμο Βόλου.

Τις τελευταίες ημέρες, η κ. Χάλαρη βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο πλευρό της 55χρονης για την παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και για την εξασφάλιση συνθηκών στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να μπορέσει να ζήσει μέσα σε αυτό. Πρόσφατα, το σπίτι της συνδέθηκε ξανά με το δίκτυο ύδρευσης και δρομολογούνται εργασίες στα υδραυλικά, ενώ έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες για την ηλεκτροδότηση της οικείας της, καθώς και για την ένταξη της ίδιας στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, προκειμένου να έχει ένα ελάχιστο έσοδο, μέχρι να βρει εργασία για να κερδίζει τα προς το ζην.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου