ΤΟΠΙΚΑ

Με βαριές κακώσεις η δικυκλίστρια που παρασύρθηκε από φορτηγό

με-βαριές-κακώσεις-η-δικυκλίστρια-που-891630

Στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται η 59χρονη δικυκλίστρια που τη Δευτέρα παρασύρθηκε από φορτηγό στην οδό Μητροπολίτη Γρηγορίου έξω από τα Praktiker και συρόταν με το μηχανάκι της κάτω από το αυτοκίνητο επί δυόμιση μέτρα.

Η οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποστεί πολύ βαριές ορθοπεδικές κακώσεις, όμως ευτυχώς η υγεία της δεν κινδυνεύει.

Εχει τραυματιστεί σοβαρά σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά της και οι γιατροί έχουν πέσει από πάνω της, προκειμένου να αποφύγουν ενδεχόμενες επιπλοκές της υγείας της.

Για την κατάσταση της υγείας της θα χρειαστεί εκτίμηση από πλαστικούς χειρουργούς.

Η 59χρονη έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος όταν στις 11:00 φορτηγό αυτοκίνητο την παράσυρε, χωρίς ο οδηγός του να αντιληφθεί την παρουσία της.

Το τροχαίο έγινε αντιληπτό από καταστηματάρχες της περιοχής που έσπευσαν να ειδοποιήσουν τον οδηγό και να του ζητήσουν να ακινητοποιήσει το όχημά του.

Μάρτυρες ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως άκουσαν δυνατό ήχο σαν σύρσιμο και όταν βγήκαν από τα μαγαζιά τους να δουν τι συνέβη υπέστησαν σοκ.

Η γυναίκα με το μηχανάκι της σύροντας κάτω από το φορτηγό και είχε φθάσει πίσω από τις ρόδες.

«Ετρεξα αμέσως στο παράθυρό του και του φώναξα να σταματήσει», ανέφερε μάρτυρας που «πάγωσε» από το περιστατικό.

Οταν ακινητοποιήθηκε το όχημα, παρέμενε στο οδόστρωμα αναμένοντας βοήθεια. Μολονότι διατηρούσε τις αισθήσεις της, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και στο χέρι.

Κάτω από τις ρόδες του φορτηγού παρέμεναν ακόμη τα πράγματά της, η τσάντα της και το μηχανάκι, μαρτυρώντας τις στιγμές φρίκης που βίωσε.

Αμεσα στο σημείο έσπευσε για βοήθεια πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν την τραυματία και τη διακόμισαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τη Ζάχου. Η 59χρονη συρόταν από το φορτηγό επί τουλάχιστον δυόμιση μέτρα.

Δεν είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Οταν ο οδηγός του φορτηγού αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, φέρεται να φώναζε αναστατωμένος: «Που βρέθηκε; Που βρέθηκε;».

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Κ. Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου