Ηχηρή παραίτηση Μάνδρου από το Νοσοκομείο Bόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-04, 16:00:19
Ηχηρή παραίτηση Μάνδρου  από το Νοσοκομείο  Bόλου

Ο επικεφαλής των κλινικών covid που κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων της πανδημίας κατέθεσε ψυχή και καρδιά στη διαχείριση των ασθενών με κορονοϊό υπέβαλε παραίτηση. Ο Χαράλαμπος Μάνδρος παραιτήθηκε από το «τιμόνι» των κλινικών κορονοϊού, αλλά και από τη Β’ Παθολογική Κλινική. Θα παραμείνει ως Επιμελητής γιατρός στη Β’ Παθολογική, δίχως, όμως να κατέχει διευθυντική θέση.

Η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα απασχόλησε το ΔΣ του Νοσοκομείου που συνεδρίασε για διάφορα ζητήματα.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο κ. Μάνδρος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά από διχογνωμία που προέκυψε με την Ιατρική Υπηρεσία αναφορικά με τη λειτουργία των παθολογικών κλινικών σε συνδυασμό με τα covid και τα non covid περιστατικά.

Ο κ. Μάνδρος που ρωτήθηκε σχετικά από το www.taxydromos.gr δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την παραίτησή του, η οποία όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, καθώς πρόκειται για έναν επιστήμονα που έχει συνδέσει το όνομά του με τη διαχείριση της πανδημίας και έβαλε «πλάτη» σε μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=