ΤΟΠΙΚΑ

Δικαστήρια Βόλου: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο υποπυραγός

δικαστήρια-βόλου-προφυλακιστέος-κρί-853376

Κρατήθηκε για να οδηγηθεί στη φυλακή ο υποπυραγός που συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του Τμήματος Σκιάθου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μετά από καταγγελία της συντρόφου του.

Η απολογία του στον ανακριτή Βόλου, η οποία ξεκίνησε στις 11:00, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα – ανακριτή ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Σε δήλωσή της η δικηγόρος του Πένυ Μαρκοπούλου είπε πως η προσωρινή κράτηση έγινε υπό την πίεση της κοινής γνώμης.

Αναλυτικά δήλωσε: «Αρνούμαστε την κατηγορία. Η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας όπως έχει αφεθεί να εννοηθεί. Οι δύο φωτογραφίες με την κόρη της συντρόφου του δικαιολογούνται. Δεν τις έβγαλε για παραγωγή πορνογραφικού υλικού και δεν ήταν και τόσο προκλητικές».

Η ίδια επέμεινε: «Ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να παράγει πορνογραφικό υλικό».

«Θα πρέπει να προσβάλουμε την απόφαση προσωρινής κράτησης. Η έρευνα συνεχίζεται, αλλά ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία», τόνισε ακόμη.

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι της συντρόφου του υποπυραγού Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης, που δήλωσαν εκ μέρους της και του πρώην συζύγου της παράσταση πολιτικής αγωγής, ζήτησαν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του κατηγορουμένου μήπως διαπιστωθεί πως εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου