Κων. Μαραβέγιας: Η κυβέρνηση αναβαθμίζει στην πράξη την εκπαίδευση

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-04, 13:16:14
Κων. Μαραβέγιας: Η κυβέρνηση αναβαθμίζει στην πράξη την εκπαίδευση

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γιώργο Πολύζο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και αναλύθηκαν οι ανάγκες των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του νομού.

Η συνάντηση συνέπεσε με την ημέρα κατά την οποία ανακοινώθηκε ο διορισμός 105 εκπαιδευτικών στη Μαγνησία, με τον κ. Μαραβέγια να δηλώνει ότι η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη τη βούλησή της για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και την έγκαιρη κάλυψη των αναγκών, υλοποιώντας στο ακέραιο τις εξαγγελίες της για μόνιμους διορισμούς.

Από την πλευρά του ο κ. Πολύζος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό οι εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν έγκαιρα πού θα υπηρετήσουν ώστε να έχουν οργανωθεί πριν παρουσιαστούν στα σχολεία. Σημείωσε, επίσης, ότι έχει ήδη κατατεθεί η εισήγηση για την λειτουργία των ολοήμερων σχολείων του Νομού με το νέο διευρυμένο ωράριο και αναμένεται η απάντηση του υπουργείου Παιδείας.

Ο κ. Πολύζος ενημέρωσε αναλυτικά τον βουλευτή για την κατάσταση των σχολικών υποδομών στη Μαγνησία και ζήτησε τη συνδρομή του για την αντιμετώπιση προβλημάτων και εκκρεμοτήτων.  Ο κ. Μαραβέγιας, αφού συνεχάρη τον κ. Πολύζο για την παραμονή του στο «τιμόνι» της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, του ευχήθηκε να έχει ξανά μια δημιουργική και παραγωγική θητεία. Τέλος, επανέλαβε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο Νομό, προς όφελος των παιδιών που φοιτούν στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, αλλά και των εκπαιδευτικών που προσπαθούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στο πολύτιμο έργο τους.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=