ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς στις Νηές Αλμυρού

νεκρός-35χρονος-ψαροντουφεκάς-στις-νηέ-853919

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες αναζήτησης για 35χρονο στον Αλμυρό. Το άτυχο παλικάρι βρέθηκε νεκρό στην παραλία Σάρες, που βρίσκεται δίπλα από τις Νηές, όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο, μόνος. Η σορός του ήταν βυθισμένη στη θάλασσα και μόνο η σημαδούρα του στην επιφάνεια του νερού υποδήλωνε την παρουσία του στο σημείο. Νεκρός είναι ο Παναγιώτης Αναστασίου. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε προλάβει να αποκτήσει οικογένεια δική του. Το άγγελμα του θανάτου του πάγωσε χθες τον Αλμυρό όπου κατοικούσε.

Ο δύτης εντοπίστηκε από τον πατέρα του που τον έψαχνε απελπισμένος με τη συνδρομή του σκάφος «Αγία Τριάς». Ο 35χρονος είχε επικοινωνία για τελευταία φορά με την οικογένειά του προχθές στις 19:00. Η μητέρα του γνώριζε πως θα πήγαινε για ψαροντούφεκο. Βλέποντας πως δεν έδινε σημεία ζωής ανησύχησε και δυστυχώς οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Η οικογένειά του άρχισε αμέσως τις έρευνες και χθες το απόγευμα εντόπισε το αυτοκίνητό του στις Νηές και τα προσωπικά του αντικείμενα στην παραλία. Αμεσα ειδοποίησε το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης για βοήθεια.

Στις 19:30 σε μία απεγνωσμένη προσπάθειά του να βρει τον γιο του, ο πατέρας του 35χρονου ανέβηκε στο καΐκι και με τον ιδιοκτήτη συνέχισαν τις έρευνες εν πλω.

Δύο αγκάλες πριν τις Νηές, σε βραχώδη παραλία, στις Σάρες, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο από τη θάλασσα, εντοπίστηκε το άτυχο παλικάρι.

Στις 20:30 ο ιδιοκτήτης του σκάφους και ο πατέρας του είδαν τη σημαδούρα του και στη συνέχεια διαπίστωσαν πως ήταν βυθισμένος στη θάλασσα, νεκρός.

Είναι άγνωστο τι συνέβη στον 35χρονο και πνίγηκε. Πάντως, η σορός του, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έφερε κάποιο τραύμα, που να πιστοποιεί ότι χτυπήθηκε από παραπλέον σκάφος. Κάτι του συνέβη στη θάλασσα ενώ ψάρευε και δυστυχώς δεν πρόλαβε να αναδυθεί στην επιφάνεια.

Αμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παράλληλα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις. Ο άτυχος άνδρας λάτρευε τη θάλασσα και ασχολούταν με το ψαροντούφεκο τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου στο πλαίσιο της έρευνας για τα ακριβή αίτια θανάτου του ψαροντουφεκά παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση.

Η έρευνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου