ΤΟΠΙΚΑ

Στα αζήτητα παραμένει ο 64χρονος Σκοπιανός

στα-αζήτητα-παραμένει-ο-64χρονος-σκοπια-854156

Στον ψυκτικό θάλαμο του Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Βόλου στη θέση «Κούκος» παραμένει η σορός του 64χρονου καρκινοπαθούς από τα Σκόπια, που στις 12 Μαΐου έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε ανοιχτά του Αναύρου.

Η δικογραφία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου για τα ακριβή αίτια θανάτου του από πνιγμό στη θάλασσα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι λιμενικοί εντόπισαν μέσω της πρεσβείας στα Σκόπια πως ο θανών είχε έναν αδελφό, ο οποίος όμως, μέχρι σήμερα δεν έχει επικοινωνήσει με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Η δημοτική αρχή Βόλου, η οποία, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προτίθεται να προχωρήσει στην τέλεση της κηδείας δημοσία δαπάνη, περιμένει να απαντήσει επίσημα ο συγγενής του νεκρού αν προτίθεται να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα στην παραλία του Αναύρου. Η σορός του επέπλεε 200 μέτρα από την ακτή, μπροστά από το «Ενυδρείο». Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου αναζήτησε τα στοιχεία του και από την προανάκριση διαπίστωσε ότι η σορός ανήκε σε 64χρονο από τα Σκόπια, που κατοικούσε στη Σκιάθο.

Κάτοικοι του νησιού του Παπαδιαμάντη ενημέρωσαν ότι ο αυτόχειρας έφυγε την προηγούμενη μέρα από τη Σκιάθο για να επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε καθώς βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου.

Δήλωσαν ότι παραξενεύτηκαν, που φεύγοντας από το νησί εγκατέλειψε και το δωμάτιο, όπου ζούσε επί σειρά ετών.

Ο 64χρονος κατοικούσε στη Σκιάθο 20 χρόνια. Εργαζόταν σε καΐκια και σε καταστήματα του νησιού, ήταν χαμηλών τόνων και δεν προκαλούσε προβλήματα.

Ηταν μόνος του και οι κάτοικοι του νησιού δεν θυμούνται ποτέ να τον επισκέφτηκε συγγενής του στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Μετά τον θάνατό του, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου αναζήτησε άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος στα Σκόπια για να ενημερώσει για τον τραγικό χαμό του και σύμφωνα με το πρωτόκολλο απευθύνθηκε στην πρεσβεία. Αρχικώς η πρεσβεία απάντησε πως δεν υπάρχουν συγγενείς, στη συνέχεια όμως εντόπισε πως υπάρχει ένας αδελφός.

Η σορός του 64χρονου παρέμενε για μεγάλο διάστημα στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου και στη συνέχεια, ελλείψει χώρου, μεταφέρθηκε στον ψυκτικό θάλαμο του Κοιμητηρίου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου