Νότιο Πήλιο:Από αύριο αιτήσεις για πρόσληψη καθαριστριών

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-03, 18:00:11
Νότιο Πήλιο:Από αύριο αιτήσεις για πρόσληψη καθαριστριών

 


Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 13 καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων  προχωρά ο Δήμος Νοτίου Πηλίου για την καθαριότητα σχολικών  κτηρίων του Δήμου,  κατά το διδακτικό έτος 2022-2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1/2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: dimos.notiou.piliou@gmail.com υπόψη κ. Σγαρδωνη ή κ. Θεοφυλακτοπούλου.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων αρχίζει από αύριο, Πέμπτη 4 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 17 Αυγούστου, στις 23:59.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=