ΤΟΠΙΚΑ

Νότιο Πήλιο:Από αύριο αιτήσεις για πρόσληψη καθαριστριών

νότιο-πήλιοαπό-αύριο-αιτήσεις-για-πρό-854507

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 13 καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων προχωρά ο Δήμος Νοτίου Πηλίου για την καθαριότητα σχολικών κτηρίων του Δήμου, κατά το διδακτικό έτος 2022-2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1/2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected] υπόψη κ. Σγαρδωνη ή κ. Θεοφυλακτοπούλου.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων αρχίζει από αύριο, Πέμπτη 4 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 17 Αυγούστου, στις 23:59.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου