Στις Αστυνομικές Υπηρεσίες Μαγνησίας ο Μιλτιάδης Αλεξάκης

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-03, 12:51:29
Στις Αστυνομικές Υπηρεσίες Μαγνησίας ο Μιλτιάδης Αλεξάκης

Επιθεωρήσεις στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλο και στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου πραγματοποίησε με επιτυχία ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Μιλτιάδης Αλεξάκης.

Οι επιθεωρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των προγραμματισμένων τακτικών ελέγχων που προγραμματίζονται από την Ηγεσία του Σώματος, αποσκοπώντας στη διασφάλιση της αποτελεσματικής εκπλήρωσης των καθηκόντων και των υποχρεώσεων της κάθε Υπηρεσίας αλλά και του κάθε Αστυνομικού ξεχωριστά.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων των Υπηρεσιών αυτών, επιβεβαιώνει έμπρακτα το έργο που συντελείται αθόρυβα από όλα τα στελέχη τους, με κυρίαρχο στόχο, την εξυπηρέτηση των πολιτών και τη εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειάς τους. Οι προσπάθειες όλων των Αστυνομικών, για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πολίτες, είναι μια διαδικασία συνεχής και αδιάκοπη, τα αποτελέσματα των οποίων καθημερινά αξιολογούνται και μας βοηθούν όλους να γινόμαστε καλύτεροι.

«Ευχαριστώ θερμά τους Διοικητές των Υπηρεσιών αυτών αλλά και όλο το Αστυνομικό προσωπικό τους που δίνει τον καλύτερό του εαυτό, πολλές φορές μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες.  Στηρίζουμε έμπρακτα, κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών, προς όφελος εντέλει, της ιδίας της κοινωνίας» ανέφερε ο κ. Αλεξάκης σε ανάρτησή του.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=