Νεφροπαθής στη Νέα Ιωνία πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-03, 09:42:15
Αμεση κινητοποίηση και διακομιδή της ταλαιπωρημένης γυναίκας στο Νοσοκομείο
Νεφροπαθής στη Νέα Ιωνία πήρε χάπια  για να αυτοκτονήσει

Στιγμές φρίκης χθες το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία. Γυναίκα ηλικίας 70 ετών αιμοκαθαιρόμενη φώναζε στους διασώστες του ΕΚΑΒ Βόλου πως θέλει να πεθάνει.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:40. Η απελπισμένη γυναίκα πήρε χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή της πλην, όμως, έγινε αντιληπτή από την κόρη της, η οποία έσπευσε να καλέσει σε βοήθεια.

Η 70χρονη είχε καταναλώσει άγνωστο αριθμό αγχολυτικών χαπιών και όταν έφθασαν στο σπίτι της διασώστες του ΕΚΑΒ είχε υπνηλία.

Το πλήρωμα ανέλαβε να τη μεταφέρει άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ενώ εκείνη φώναζε πως δεν θέλει άλλο τη ζωή της και πως επιθυμεί να πεθάνει.

Κατά τη διακομιδή της παίχτηκαν απερίγραπτες σκηνές απελπισίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα του περιστατικού, η νεφροπαθής είχε ραντεβού στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Αχιλλοπουλείου για αιμοκάθαρση.

Εντούτοις, η 70χρονη δεν παρουσιάστηκε στο ραντεβού και κατανάλωσε χάπια. Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί, αν η κόρη της δεν την αναζητούσε.

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα είναι γνωστή στα πληρώματα του ΕΚΑΒ από τις διακομιδές στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για αιμοκάθαρση.

Μετά τη διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, η νεφροπαθής εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Αφού η κατάσταση της υγείας της διέφυγε τον κίνδυνο στη συνέχεια έκανε την προγραμματισμένη αιμοκάθαρσή της στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Κ. Μ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=