ΤΟΠΙΚΑ

Εκ νέου αναπληρώτρια διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας η Βασιλική Ζιάκα

εκ-νέου-αναπληρώτρια-διευθύντρια-εκπ-854856

Τα καθήκοντά της ως αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ανέλαβε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Βασιλική Ζιάκα.

Σε μήνυμά της, η κ. Ζιάκα, ευχαριστεί την υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της. Οπως αναφέρει, «δεν θα ήμουν σήμερα εδώ εάν στην εκπαιδευτική μου καριέρα δεν είχα ευκαιρίες, τόσες πολλές και τόσο μοναδικές, που με προετοίμασαν επαρκώς ώστε να εκτελώ με υψηλή ποιότητα τα καθήκοντά μου στην ανώτατη θέση της περιφερειακής εκπαίδευσης. Πρέπει επίσης να τονίσω ότι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί είναι εκείνοι που πρωτίστως με εμπνέουν προκειμένου να συνεχίσω να υπηρετώ τον σημαντικότερο θεσμό της πολιτείας, κάνοντας την προσπάθειά μου να αξίζει.

Ιδιαίτερα οι νέοι μας αξίζουν κάθε δυνατής υποστήριξης και για το λόγο τούτο ας είναι βέβαιοι ότι θα τους την παρέχουμε. Θα τους λέμε πάντα τι είναι το σημαντικό και το υψηλό, όχι πάντα αυτό που θέλουν να ακούσουν. Διότι αξίζουν εκπαιδευτικούς που είναι ειλικρινείς, που αγωνίζονται με όλη τους την ψυχή να διαμορφώσουν ορθά τους αυριανούς ενήλικες της χώρας.

Πάνω στα θεμέλια που έχουμε ήδη δημιουργήσει, τόσο στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, όσο και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, θα συνεχίσουμε να χτίζουμε αποφεύγοντας με κάθε τρόπο οποιουδήποτε είδους στασιμότητα. Θα δουλέψουμε έχοντας όραμά μας, οι νέοι που εκπαιδεύσαμε να γίνουν «η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου