ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ: Πέθανε μέσα στη βάρκα του

σοκ-πέθανε-μέσα-στη-βάρκα-του-874869

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Γαλάνη, συνταξιούχου εργαζόμενου στην ΑΓΕΤ Ηρακλής, που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στη βάρκα του σε ηλικία 72 χρόνων.

Ο 72χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Είχε συνταξιοδοτηθεί από την ΑΓΕΤ και τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στην Αφησσο. Κάθε μέρα πήγαινε για ψάρεμα. Αυτό έκανε και χθες το πρωί. Τίποτα δεν προμήνυε το κακό, που θα επακολουθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας την ώρα που ψάρευε αισθάνθηκε δυσφορία. Είχε ξανοιχτεί στη θάλασσα. Μόλις κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά επικοινώνησε με τη σύζυγό του τηλεφωνικά. «Δεν αισθάνομαι καλά» φέρεται να της είπε. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει τίποτα.

Λίγο αργότερα λουόμενοι συνειδητοποίησαν ότι έχει συμβεί κάτι κακό, βλέποντας τον 72χρονο πεσμένο μέσα στη βάρκα. Ενημερώθηκαν οι αρχές. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Βόλου.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Πιθανολογείται ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Το άγγελμα του θανάτου του έχει συγκλονίσει τους νυν και πρώην εργαζόμενους στην ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Ο Δημήτρης Γαλάνης για μία περίπου 20ετία ήταν υπεύθυνος για τη λειτουργία του μάρκετ τροφίμων, που λειτουργούσε το σωματείο εργαζομένων της ΑΓΕΤ Ηρακλής. Ηταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, φιλότιμος, συνεπής εργαζόμενος και πιστός φίλος.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός ακόμη πρώην συναδέλφου από τη μεγάλη οικογένεια της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο Δημήτρης Γαλάνης για πολλά χρόνια εργαζόμενος στο εργοστάσιο του Βόλου. Για αρκετά χρόνια συνυπάρξαμε στο ίδιο τμήμα με άριστη συνεργασία, χαμογελαστός και πάντα ευδιάθετος με έναν καλό λόγο πάντα να έχει να πει. Στη μνήμη μου πάντα η καλή του διάθεση και η ζωντάνια του για ζωή», έγραψε ο Βασίλης Χαλαστάρας, αναγγέλλοντας τον θάνατο του Δημήτρη Γαλάνη.

Η κηδεία του 72χρονου θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου. Η οικογένειά του αντί στεφάνων ζητεί να δοθεί το όποιο ποσό στη «Φλόγα».

Συλλυπητήρια από ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Για τον θάνατο του Δημήτρη Γαλάνη εκδόθηκε συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον σύντροφο, συναγωνιστή και φίλο Δημήτρη Γαλάνη.

Υπήρξε ένας ακούραστος υπερασπιστής των αξιών της αριστεράς, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Φωτεινή, τα παιδιά και τους οικείους του».

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου