ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δεν είμαι τσιράκι του χοντρού»  

δεν-είμαι-τσιράκι-του-χοντρού-875981

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε προχθές στη Γ.Σ. έδωσε με ραδιοφωνική του παρέμβαση το μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Ζαχείλας, που έκανε λόγο μιλώντας στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 για λυπηρή εικόνα στην Άλλη Μεριά. Συγκεκριμένα τόνισε: «Είναι λυπηρό να είναι στη Γ.Σ. 50 άτομα οικονομικά τακτοποιημένα, ενώ ήταν άλλοι 40 που μπήκαν από την πάνω πόρτα από την κερκίδα έτσι, για να κάνουν τζερτζελέ, όπως μπαίνουν και στα γήπεδα, τζαμπατζήδες.

Το ίδιο έγινε πριν λίγες μέρες και στα γενέθλια του Ολυμπιακού, γιατί έχω ζήσει το κέντρο ΝΟΒ με 2.000 κόσμο μέσα, αλλά τα 50-60 άτομα είναι μία μεγάλη ντροπή. Δεν βλέπουν ότι ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη και έχει απογοητευτεί. Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι είναι πολλές χιλιάδες».

Και συνέχισε απαντώντας στις κατηγορίες των οργανωμένων οπαδών: «Οι Malavetas με αποκάλεσαν «τσιράκι του χοντρού». Ας έρθουν όλοι τους έξω από το γυμναστήριο να τους δείξω εγώ ποια είναι τα τσιράκια και να βγαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αληθινό προφίλ. Τους προκαλώ όλους, γιατί δεν φοβάμαι κανέναν. Αποκάλεσαν εμένα τσιράκι του χοντρού; Αλλα είναι τα τσιράκια. Εγώ γεννήθηκα Ολυμπιακός, δεν έγινα στην πορεία και θα πεθάνω Ολυμπιακός.

Συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να πάει στο σπίτι του, στο ΕΑΚ. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στον Ολυμπιακό και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, γι’ αυτό και θα τραβηχτώ, όπως έκανα και τον Αύγουστο. Καλή συνέχεια στον Ερασιτέχνη, που έχει βρει και θα βρει όλες τις λύσεις σε όλους τους τομείς. Εγώ θα βρίσκομαι πάντα στην κερκίδα σε όποια κατηγορία κι αν είναι η ομάδα, παίρνοντας το διαρκείας μου».

Η απάντηση Μουρτζίνου

Στον ίδιο σταθμό ο γενικός γραμματέας του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Μουρτζίνος, έδωσε απάντηση στα λεγόμενα του Βασίλη Ζαχείλα, λέγοντας: «Οι Γενικές Συνελεύσεις είναι για τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα. Η Γ.Σ. της Δευτέρας κρίνεται πολύ επιτυχημένη. Υπάρχει κατάσταση με τα ονόματα και τις υπογραφές και είναι στη διάθεση όποιου θέλει να τη δει.

Αν μπήκαν μερικοί, που λέει και ο φίλος μου ο Βασίλης Ζαχείλας, τζαμπατζήδες, που δεν είχε κάποιο εισιτήριο χθες (σ.σ. προχθές), ούτε ζήτησε κάποιος την ψήφο τους, μπορεί αυτοί να ήταν ελάχιστα άτομα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Όσον αφορά στην εκδήλωση στον Αναυρο, εκείνη τη μέρα, ενώ ήταν προγραμματισμένη να γίνει στον αύλειο χώρο, μαζευτήκαμε και συμπτυχθήκαμε όλοι στο εσωτερικό και κάτω από τις τέντες και έχω μεγάλη απορία να δω πώς θα έμπαιναν 2.000 άτομα μέσα σ’ αυτόν τον κλειστό χώρο που ήταν θαύμα που χωρέσαμε όλοι».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου