ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη κλιμακίου της «Εθνικής Δημιουργίας» στη Θεσσαλία

επίσκεψη-κλιμακίου-της-εθνικής-δημι-876914

Η πολιτική κίνηση «Εθνική Δημιουργία» ξεκινά την πρώτη της περιοδεία , την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, στη Θεσσαλία.

Ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα συζητήσουν με παραγωγικούς φορείς και με τους πολίτες της Θεσσαλίας για να καταγράψουν τα προβλήματά τους και να παρουσιάσουν τις προτάσεις του κόμματός τους.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι ο Βόλος, όπου θα επισκεφθούν τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ενώ στα συνέχεια θα μεταβούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε στρατιωτικές μονάδες και θα δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Με τους φίλους της «Εθνικής Δημιουργίας» θα συναντηθούν στις 11:00 π.μ. στο Pleasures Seaside Café.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι τρεις πολιτικοί θα βρίσκονται στον Τύρναβο, όπου θα συναντηθούν με κατοίκους, τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 21:00, ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα μιλήσουν σε φίλους και πολίτες στο εστιατόριο «Φρούριο» της Λάρισας.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το πρωί, η περιοδεία θα συνεχιστεί με συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Στις 11:00, θα επισκεφθούν καταστήματα στο κέντρο της πόλης και στις 12:00 θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Grand Hotel.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Καρδίτσα και συνάντηση με τον δήμαρχο ΒασίληΤσιάκο, ενώ μετά από στάση στο μουσείο Γ. Καραϊσκάκη στον δήμο Μουζακίου, το κλιμάκιο θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα για να συναντηθεί με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προσκαλούν όλους τους πολίτες «να γνωρίσουν από κοντά την «Εθνική Δημιουργία» και τις θέσεις της, οι οποίες μπορούν να βγάλουν τη χώρα από τη διαρκή κρίση και να την μετατρέψουν σε σύγχρονο, δυτικό κράτος που θα παράγει, ξανά: αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο ιστότοπος της πολιτικής κίνησης είναι www.ethnikidimiourgia.gr

#ΕθνικήΔημιουργία #φιλελεύθεροι #πατριώτες #μεταρρυθμιστές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου