ΤΟΠΙΚΑ

Σκουπίδια σε κοινή θέα στο «Βάκης Παρασκευόπουλος»

σκουπίδια-σε-κοινή-θέα-στο-βάκης-παρα-877306

Περισσότερο σεβασμό θα περίμενε κανείς να επιδεικνύεται στους κοινόχρηστους χώρους ενός δημοτικού γυμναστηρίου, όμως, δυστυχώς, δεν συμβαίνει στην περίπτωση του δημοτικού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Οπως αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του συνταξιούχου δημοσιογράφου Δημήτρη Μπάτσιου, οι σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο του κτιρίου είναι γεμάτες από σκουπίδια που εναποθέτουν ασυνείδητοι, ρυπαίνοντας τον χώρο.

«Ιδού ένα ακόμη δείγμα κανιβαλισμού σε όλο το ανατριχιαστικό «μεγαλείο» του» επισημαίνει σε σχετική ανάρτηση ο Δημήτρης Μπάτσιος και συνεχίζει: «Το αντικρίζουν καθημερινά οι γυμναζόμενοι στη σκάλα, που οδηγεί στο υπόγειο του δημοτικού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος». Οι δράστες, που πετάνε τα σκουπίδια στο σημείο εκείνο, δεν είναι οι ασκούμενοι, αφού αυτοί θίγονται και κινδυνεύουν από τη… χωματερή. Οπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου, ο χώρος καθαρίζεται, αλλά μετά από λίγο παρατηρείται η ίδια αποκρουστική εικόνα. Οι συστηματικοί ρυπαντές, επομένως, είναι δυνατό να εντοπισθούν και να συνετιστούν με όποιον τρόπο τους αρμόζει. Η εστία χολέρας και τύφου, πάντως, θα πρέπει άπαξ διά παντός να εξαλειφθεί…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου