ΤΟΠΙΚΑ

VIP προορισμός η Μαγνησία

vip-προορισμός-η-μαγνησία-877829

Οι όμορφες παραλίες της χερσαίας Μαγνησίας, αλλά και οι ΣΒ. ποράδες, κερδίζουν την μάχη των social media με φωτό και στιγμιότυπα από τις διακοπές επωνύμων.

Τις τοπικές ομορφιές, τις απέραντες παραλίες και την μοναδικότητα του φυσικού τοπίου «ερωτεύονται» ολοένα και περισσότεροι τραγουδιστές, ηθοποιοί, παραγωγοί, επιχειρηματίες και αθλητές που λατρεύουν να περνούν τα καλοκαίρια τους στην περιοχή.

Την παρουσία επώνυμων σε διάφορες παραλίες της Μαγνησίας «μαρτύρησαν» το περασμένο Σαββατοκύριακο οι φωτογραφίες που οι ίδιοι ανέβασαν στα social media με θετικά σχόλια.

Την παραλία του Χορευτού όπου έκανε κάμπινγκ με τους γιους της αποθέωσε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Η 41χρονη παρουσιάστρια αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να επισκεφτεί το Πήλιο με τους γιους της, τον 13χρονο Φίλιππο – Ραφαήλ και τον 8χρονο Μιχαήλ – Άγγελο. Η οικογένεια απόλαυσε τις ομορφιές του τόπου, έκανε μπάνιο στη θάλασσα και, έπειτα, η Σίσσυ μοιράστηκε μερικές υπέροχες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η κ. Χρηστίδου αποκάλυψε ότι έμεινε με τους γιους της σε μία σκηνή με στρώματα μέσα στη φύση. Επίσης η παρουσιάστρια μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από τα κρυστάλλινα νερά, δείχνοντας, παράλληλα, και το πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της.

«Χορευτό Πηλίου… πήρες την καρδιά και το μυαλό μας…», έγραψε στο caption.

Εξάλλου στη Μηλίνα απόλαυσε το μπάνιο του και γευμάτισε στην ταβέρνα «Καπετάνιος» όπου φωτογραφήθηκε με το προσωπικό και τους θαμώνες του καταστήματος ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος ο οποίος κάθε χρόνο επισκέπτεται τις παραλίες της Μαγνησίας, ενώ επίσης είναι λάτρης της Σκιάθου.

Στο νησί του Παπαδιαμάντη βρέθηκε για Σαββατοκύριακο ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους. Ο Σάκης έκανε το μπάνιο του στην Κεχριά, έκανε βόλτα με jet ski και απόλαυσε τα φρέσκα ψάρια στον «Ταρσανά» μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου