ΤΟΠΙΚΑ

Η Εισαγγελία Βόλου αναζητεί τον δράστη

η-εισαγγελία-βόλου-αναζητεί-τον-δράστ-877918

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου για τον τραυματισμό 37χρονου φιλάθλου της Νίκης στον αγώνα μπάσκετ Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου, που διεξήχθη στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 20 Μαρτίου.

Η Εισαγγελία Βόλου αναζητεί τον δράστη που κινήθηκε με τόση απερισκεψία, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Αμέσως μετά το περιστατικό ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς είχε χάσει την ακοή του.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου το προηγούμενο διάστημα δεν έφτασε στον δράστη, ο οποίος γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει οδηγηθεί ακόμη στη Δικαιοσύνη για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Η δικογραφία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου για τις περαιτέρω ενέργειες.

Στο πλαίσιο αυτό η Εισαγγελία Βόλου αναζητεί τον δράστη και παράλληλα διερευνά αν υπήρξε παραβίαση του άρθρου 41ΣΤ του αθλητικού νόμου και βιαιοπραγία κατά άλλου ατόμου, αν υπήρξε κατοχή και χρήση κροτίδας και αν υπήρξε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Επισημαίνεται πως ο 37χρονος συνεχίζει να έχει ακόμη και σήμερα προβλήματα με την υγεία του. Η ακοή του δεν έχει αποκατασταθεί, καθώς αντιμετωπίζει μόνιμη βλάβη και έχει εμβοές.

Εξαιτίας των προβλημάτων υγείας έμεινε δυόμιση μήνες εκτός εργασίας, ενώ μετά τη διακομιδή του στο Αχιλλοπούλειο παρέμεινε νοσηλευόμενος για πέντε ημέρες και μέχρι σήμερα συνεχίζει να αναζητεί τον τρόπο θεραπείας επισκεπτόμενος νοσοκομειακά ιδρύματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τους γιατρούς να απαντούν πως η ακοή του θα αποκατασταθεί με τον καιρό.

Το περιστατικό

Οπως είχε καταγράψει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, το περιστατικό σημειώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Ο φίλαθλος πήγαινε να ανοίξει το παράθυρο, όταν είδε μπροστά του να σκάει κροτίδα.

Συγγενικά του πρόσωπα τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Αναπάντητο παραμένει μέχρι σήμερα το ερώτημα από οικείο του πρόσωπο πώς πέρασε η κροτίδα μέσα στο κλειστό, τη στιγμή που υπήρχαν αστυνομική δύναμη και έλεγχος εισόδου.

Μόλις λίγα μέτρα δίπλα από το περιστατικό, το παιχνίδι παρακολουθούσε ο ανήλικος ανιψιός του τραυματία.

Στο Αχιλλοπούλειο είχε χορηγηθεί στον 37χρονο διπλή ένεση κορτιζόνης, με την ελπίδα το πρόβλημα της ακοής να οφειλόταν στο σοκ από την έκρηξη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου