ΤΟΠΙΚΑ

Kάμελ: Θέλει να βγει από τη φυλακή

kάμελ-θέλει-να-βγει-από-τη-φυλακή-878099

Αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της ποινής υπέβαλε από τις φυλακές Λάρισας ο Κάμελ, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος στις 21 Ιουνίου μετά από επίθεση σε 30χρονο Βολιώτη με μωρό στο πάρκο του Αγίου Νικολάου.

Ο 39χρονος, που κρατείται στις φυλακές Λάρισας, αιτήθηκε να αποφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του σε δεύτερο βαθμό, επικαλούμενος οικονομικούς λόγους για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η αίτησή του συζητήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και απορρίφτηκε από την έδρα του δικαστηρίου, καθώς θεωρήθηκε πως δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου.

Ο Κάμελ έχει απασχολήσει με επανειλημμένα περιστατικά τις αρχές. Για το τελευταίο περιστατικό του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με το δικαστήριο να διατάσσει έκτιση της ποινής.

Ο παθών, όπως είχε περιγράψει τότε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, καθόταν σε παγκάκι, όταν σημειώθηκε το περιστατικό. Στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος, αλλά και παιδιά, που έπαιζαν στο προαύλιο του Ιερού Ναού μετά το τέλος των εναρκτήριων εκδηλώσεων για τη Ναυτική Εβδομάδα.

Είδε τον 39χρονο να τον πλησιάζει και να είναι επιθετικός και του ζήτησε να φύγει για να μην τρομάξει το μωρό, αγοράκι μόλις 16 μηνών.

Ο Κάμελ του απευθύνθηκε μιλώντας ακατανόητα. «Γιατί δεν πήρες το ασθενοφόρο, που σου ζήτησα;», ρώτησε χαρακτηριστικά.

Υστερα έβαλε στην τσέπη του αιχμηρό αντικείμενο, που κρατούσε, άφησε κάτω μία σακούλα που περιείχε ένα μπουκάλι και έσφιξε τα χέρια του έτοιμος να ρίξει γροθιές στον 30χρονο.

Ο παθών έβαλε τα χέρια του μπροστά για να προστατευθεί και τότε ο Κάμελ έσπρωξε το καρότσι, το οποίο ευτυχώς «βρήκε» στο παγκάκι και το μωρό, που ήταν δεμένο με ζώνη, δεν έπεσε στο έδαφος.

Το βρέφος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Μαμά, μαμά, μαμά».

Ο 30χρονος πήρε το καρότσι και άρχισε να τρέχει προκειμένου να προφυλάξει το βρέφος του, όμως, ευτυχώς, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε έγκαιρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου