ΤΟΠΙΚΑ

Ο κάμπος αιμοδότης για τη βολιώτικη αγορά

ο-κάμπος-αιμοδότης-για-τη-βολιώτικη-αγ-851206

Το εσωτερικό της Θεσσαλίας αποδεικνύεται τους θερινούς μήνες η κινητήριος δύναμη για τη βολιώτικη αγορά. Ιδιαίτερα τώρα, στις εκπτώσεις, οι επισκέψεις καταναλωτών από τα Φάρσαλα και τις Σοφάδες κυρίως, είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.
Όπως εξηγεί στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Αλεξ. Μαγαλιός, οι κάτοικοι από το θεσσαλικό κάμπο συνδυάζουν την επίσκεψή τους στην εμπορική αγορά του Βόλου με το θαλασσινό τους μπάνιο στη Νέα Αγχίαλο, τα Πλατανίδια ή τα Καλά Νερά, αλλά και με ένα ωραίο γεύμα σε κάποιο τσιπουράδικο της πόλης. Η παρουσία τους, λέει ο κ. Μαγαλιός, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στις αρχές Αυγούστου, αλλά και τώρα ο κόσμος είναι αρκετός.
Ούτως ή άλλως πάντως από προχθές η κίνηση στην εμπορική αγορά του Βόλου είναι λόγω εκπτώσεων ιδιαίτερα ζωηρή από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας.
Επαναλαμβάνω, προσθέτει ο κ. Μαγαλιός, ότι ο κερδισμένος των φετινών εκπτώσεων θα είναι ο καταναλωτής. Ζητούμε από τους κατοίκους της Μαγνησίας να στηρίξουν την τοπική αγορά και επιπλέον πριν προχωρήσουν στις αγορές τους να κάνουν έρευνα της αγοράς.
Εντός των ημερών
η τροπολογία
για το ΤΑΕ

Θέμα ημερών είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, η ψήφιση από το Α΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής της τροπολογίας για τη δικαίωση όσων εξαπατήθηκαν από το γνωστό ταμία του Ταμείου Ασφάλισης εμπόρων (ΤΑΕ) και στο Βόλο.
Όπως λέει ο πρόεδρος του Ε.Σ.Β με την τροπολογία θα δικαιωθούν όλοι όσοι έχουν ένσημα στα βιβλιάριά τους, όσοι έχουν ένσημα στις καρτέλες και δεν έχουν ένσημα τα βιβλιάριά τους, ενώ δικαιώνονται και αυτοί που δεν έχουν καθόλου ένσημα στα βιβλιάριά τους, έχουν όμως στα χέρια τους τα εκκαθαριστικά της Εφορίας, από τα οποία προκύπτει ότι έχει γίνει καταβολή εισφορών προς το ασφαλιστικό ταμείο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου