ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τρεις Βολιώτισσες στο βάθρο του Ευρωπαϊκού

τρεις-βολιώτισσες-στο-βάθρο-του-ευρωπ-880002
Με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική αποστολή άνοιξε η αυλαία της πέμπτης και τελευταίας ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, στο Αλικάντε της Ισπανίας σήμερα Κυριακή.
Τα κορίτσια μας με μια πολύ όμορφη εκτέλεση του προγράμματος τους κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο τελικό του Free Combination με βαθμολογία 84,1332β. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 88,2332 β. και το ασημένιο η Ιταλία με 85,0668 β.
Στη σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας ήταν και τρεις Βολιώτισσες αθλήτριες, που ανήκουν στον Ν0Β-Α, η Ελένη Φραγκάκη, η Ζωή Καράγγελου και η Ελένη Φράγκου!
Η ομάδα αποτελούνταν από τις Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ελένη Παπαδοπούλου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου!
Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες (ΝΟΒ-Α) συγχαίρει όλα τα κορίτσια γι’ αυτήν την εξαιρετική επιτυχία και φυσικά τις δικές του αθλήτριες, Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου και Ελενη Φράγκου! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους απογευματινούς τελικούς!
Σήμερα το απόγευμα (3/7), στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) η Ελένη Φραγκάκη αγωνίζεται στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο και το βράδυ, στις 20:30, η Εθνική μας ολοκληρώνει την παρουσία στη διοργάνωση με τη συμμετοχή της στον Τελικό του Highlight.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου