ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή γνωστός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων

εφυγε-από-τη-ζωή-γνωστός-αντιπρόσωπος-883331

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων Ιωάννης Μέκας. Ο άτυχος άνδρας διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο πριν ενάμιση μήνα και η επιδείνωση της υγείας τους ήταν ραγδαία. Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον Βόλο, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ηταν επί σειρά ετών και συγκεκριμένα για 36 ολόκληρα χρόνια αντιπρόσωπος αυτοκίνητων της Toyota. Αρχικώς είχε την εταιρεία του στην οδό Δημητριάδος και στη συνέχεια στην Αθηνών, απέναντι από το Πεδίον Αρεως.

Είχε τελειώσει λογιστική, αλλά στην πορεία της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης κέρδισε το ενδιαφέρον του το εμπόριο. Εντάχθηκε γρήγορα στον κλάδο των αυτοκινήτων και παρέμεινε μέχρι τη συνταξιοδότησή του.

Ηταν πάρα πολύ δραστήριος και αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, όπως ανέφεραν οικείοι του.

Ο Ιωάννης Μέκας καταγόταν από το Καλαμάκι. Ηταν παντρεμένος με την Ευρυδίκη με την οποία είχε αποκτήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, την Αργυρώ και την Ελένη.

Η κηδεία του θα τελεστεί μεθαύριο Σάββατο στις 10:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Θερμή παράκληση της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου