«Εκτός λογικής η λειτουργία της λαϊκής στην οδό Δευκαλίωνος»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-01, 08:15:24
«Εκτός λογικής η λειτουργία της λαϊκής στην οδό Δευκαλίωνος»

Στη λειτουργία της λαϊκής αγοράς οπωρολαχανικών, κάθε Τρίτη, στη συνοικία της Ν. Δημητριάδας και συγκεκριμένα στην οδό Δευκαλίωνος αντιδρά η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου.

Σύμφωνα με τη ΛΑΣ Βόλου, για τη λειτουργία της λαϊκής στην οδό Δευκαλίωνος προκύπτουν αντιδράσεις τόσο από κατοίκους που έχουν συγκεντρώσει δεκάδες υπογραφές, όσο και από παραγωγούς και πωλητές.

Οπως εξηγεί η παράταξη, η επιλογή του συγκεκριμένου δρόμου είναι πέρα από κάθε λογική, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν στενό δρόμο με πεζοδρόμια πολύ μικρού πλάτους (0,80μ. έως 1μ.) και οι κάτοικοι στην κυριολεξία, ύστερα από την ανάπτυξη των πάγκων και των υλικών μεταφοράς και συσκευασίας δεν θα μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους. Επίσης υπάρχουν κάθετοι δρόμοι στη Δευκαλίωνος που είναι αδιέξοδοι, που παρεμποδίζουν τόσο την είσοδο και την έξοδο των κατοίκων, αλλά και την ομαλή προσέλευση των καταναλωτών, η κλίση της οδού είναι μεγάλη με ενδεχόμενο κίνδυνο σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης οι επαγγελματίες να κινδυνεύουν από πλημμυρικά φαινόμενα και τέλος η στενότητα του δρόμου προκαλεί ανησυχίες και για την περίπτωση διέλευσης οχήματος έκτακτης ανάγκης.

Τέλος, καλεί τη δημοτική αρχή να σεβαστεί τις θέσεις των κατοίκων και των εργαζομένων στη λαϊκή αγορά, «να αλλάξει σχεδιασμό και να αναζητήσει άλλον δρόμο στη συνοικία της Ν. Δημητριάδας που να πληροί τις προϋποθέσεις ομαλής λειτουργίας και ασφάλειας της λαϊκής αγοράς».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=