ΤΟΠΙΚΑ

Νέες επιτυχίες υποψηφίων της Μαγνησίας

νέες-επιτυχίες-υποψηφίων-της-μαγνησί-884617

Ξεχώρισαν με τις υψηλές βαθμολογίες τους και με αυτές διεκδικούν πλέον το εισιτήριο εισόδου στις σχολές της προτίμησής τους. Ο λόγος για υποψηφίους της Μαγνησίας, οι οποίοι κόντρα στον «κανόνα» των χαμηλών και μέτριων επιδόσεων, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες που προκάλεσε η πανδημία, τις δυσκολίες των προς εξέταση θεμάτων και να κάνουν το βαθμολογικό άλμα που τους δίνει την άνεση να επιλέξουν το τμήμα στο οποίο θα σπουδάσουν.

Η Μαγνησία φαίνεται μέσω και των φετινών υποψηφίων της να συνεχίζει την παράδοση των υψηλών επιδόσεων, ακόμη και σε δύσκολες εξαιτίας της πανδημίας συνθήκες.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ δημοσιεύει επιπλέον ονόματα υψηλόβαθμων υποψηφίων της περιοχής:

ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛ

ΜΠΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ – ΖΩΗ, 7ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ, 18.950 μόρια

ΚΙΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΜΑΡΙΟΣ, 7ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, 18.725 μόρια

ΜΑΝΩΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, 7ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ, 18.520 μόρια

ΓΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 1ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ, 17,9 βαθμός πρόσβασης

ΤΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, 7ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ, 17.760 μόρια

ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 2ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ, 17.525 μόρια

ΒΟΣΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, 17,45 βαθμός πρόσβασης

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΖΩΗ, 3ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ, 17,43 βαθμός πρόσβασης.

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΛ

ΣΧΟΙΝΑ ΡΟΔΑΝΘΗ, ΕΠΑΛ ΑΛΜΥΡΟΥ, 19.000 μόρια

ΔΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, 1ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, 16,8 βαθμός πρόσβασης

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, 15.000 μόρια

Δύσκολη χρονιά

Στις αντιξοότητες της φετινής χρονιάς αναφέρεται η αριστούχος του 3Ου ΓΕΛ Βόλου Ζωή Τριανταφύλλου, η οποία στοχεύει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Οχι μόνο η χρονιά της γ’ λυκείου, αλλά και οι προηγούμενες χρονιές ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, αφού χάσαμε πολλές διδακτικές ώρες και σταματήσαμε να πηγαίνουμε σχολείο ήδη από τα μέσα της α’ λυκείου. Ομως με καλή οργάνωση και συστηματικό διάβασμα, χωρίς υπερβολές, αλλά και με τη βοήθεια των καθηγητών τόσο του φροντιστηρίου, όσο και του σχολείου, κατάφερα να ξεπεράσω τις δυσκολίες, με τους κόπους όλων αυτών των χρόνων να ανταμείβονται», αναφέρει η ίδια.

Το 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Σε ανακοίνωσή του το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας συγχαίρει τους υποψηφίους του για τις υψηλές βαθμολογίες τους.

«Οι επιτυχίες τους αυτές είναι σημαντικές καθώς η παρακολούθηση των μαθημάτων πραγματοποιείται απογευματινές και βραδινές ώρες, πάντα ύστερα από μία κουραστική επαγγελματική ενασχόληση σε συνδυασμό με ιδιαίτερα περιορισμένο -σχεδόν μηδενικό- ελεύθερο χρόνο ο οποίος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την εμπέδωση των μαθημάτων, πράγμα δεδομένο για όλους τους μαθητές των ημερησίων λυκείων. Απόφοιτοι των Τομέων Υγείας-Πρόνοιας –Ευεξίας, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού, Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, επιτυγχάνοντας υψηλές βαθμολογίες τόσο στα γενικά μαθήματα όσο και στα μαθήματα ειδικότητας είναι βέβαιο ότι θα εισαχθούν σε αντίστοιχου αντικειμένου Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανταγωνιζόμενοι άλλους αποφοίτους λυκείων με ευχέρεια χρόνου και δυνατότητα εντατικής προετοιμασίας.

Οι αριστεύσαντες απόφοιτοι του 4ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας,

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΖΗΣΗΣ,

ΚΑΠΟΥΣΙΖΕΛΗ ΜΑΡΙΑ,

ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,

ΛΕΜΟΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,

ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ,

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,

ΣΤΑΜΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Κέρδισαν τα θερμά συγχαρητήρια των εκπαιδευτικών του σχολείου όχι μόνο για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά επειδή αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τις νέες όσο και για τις παλαιότερες γενιές ως πρότυπα Διά Βίου Μάθησης και πραγμάτωσης κάθε καλού και αγαθού».

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου