ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο μπάνιο για την Αριάδνη Μπομπότη

τελευταίο-μπάνιο-για-την-αριάδνη-μπομ-884811

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το Βελεστίνο μετά τον απροσδόκητο θάνατο της Αριάδνης Μπομπότη, σε ηλικία 75 χρόνων. Η άτυχη γυναίκα χθες πολύ νωρίς το πρωί έκανε μπάνιο στην περιοχή των Αλυκών, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Λουόμενοι προσέτρεξαν για να βοηθήσουν, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά της. Η Αριάδνη Μπομπότη, το γένος Αποστολίνα, ήταν σύζυγος του τυροκόμου Γιώργου Μπομπότη, που διατηρούσε για χρόνια καταστήματα στην αγορά του Βελεστίνου.

Ο γιος της Κώστας πολλά χρόνια τώρα κρατά τα «σκήπτρα» της παρασκευής του παραδοσιακού χαλβά «Μπομπότης», ενώ η κόρη της Βάσω διατηρεί στο κέντρο του Βόλου ένα από τα πλέον γνωστά κέντρα αισθητικής.

«Και κάπως έτσι, έρχεται ο καιρός και συναντιούνται ξανά οι ψυχές. Καλό ταξίδι μαμά και χαιρετισμούς στον μπαμπά», έγραψε αποχαιρετώντας τη στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο γιος της Κώστας, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η κηδεία της Αριάδνης Μπομπότη θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου