ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Ακόμη μία απόδειξη έδωσε η Τουρκία για την ταχεία προσαρμογή της στα αυτονόητα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Για να ψαρεύει ο Ερντογάν στην προεκλογική θολούρα του ισλαμισμού. Ο Εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης άσκησε δίωξη κατά του Βαρθολομαίου, επειδή είπε ότι είναι… Οικουμενικός Πατριάρχης!

Τι να πεις τώρα του κουμπάρου, Πρόεδρε; Το μόνο που ταιριάζει, είναι «αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά, για σικίμ για λιλίρ για ντουβάρ για λιλίρ». Και αν παρεξηγηθεί θύμισέ του ότι «αλ τουρμπέ βουρ τουρκέ κινέ γιαζίκ τουρμπέ».

Ε, όπου να ’ναι θ’ αρχίσει η προβολή των πρώτων επεισοδίων. Η διεκδίκηση των νερών της λίμνης Πλαστήρα από τη Λάρισα λόγω των ξεραμένων χωραφιών του κάμπου, με τη σθεναρή αντίσταση της Καρδίτσας για να ’χει στις δύσκολες ώρες. Υποτίθεται ότι έπρεπε ήδη να λειτουργεί το περιφερειακό συμβούλιο διαχείρισης νερών.

Αν μιλάμε για μπάχαλο στη λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών, κύριε Εισαγγελέα μας. Με ποιο δικαίωμα τα ΕΛ.ΤΑ. μου παρέδωσαν μόλις χθες ειδοποίηση από την Εφορία που τους είχε παραδοθεί στις 22 Ιουνίου; Με ποιο δικαίωμα ειδοποίηση Τράπεζας του Βόλου που αποδεδειγμένα κατατέθηκε στα ΕΛ.ΤΑ. στις 2 Ιουλίου, ρίχτηκε επίσης χθες κάτω από την πόρτα μου; Θα μου πληρώσουν τις επιβαρύνσεις για την καθυστέρηση πληρωμής, αφού η προθεσμία χάθηκε στις ταχυδρομικές διαδρομές;

Το ξαναγράψαμε. Τα ΕΛ.ΤΑ έγιναν ταμεία εξόφλησης λογαριασμών άλλων ΔΕΚΟ για να κρατάνε το ποσοστό τους. Με την τακτική τους σπρώχνουν τον κόσμο στις ιδιωτικές κούριερ…

Η φράση της ημέρας: «Να λογαριάζετε καλά ως πού φτάνει η δύναμή σας και ως πού δεν φτάνει η ικανότητά σας» (Οράτιος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου